Ευρωεκλογές: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 25% στα ΚΤΕΛ

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Views: 104

Έκπτωση 25% θα παρέχεται από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ σε ψηφοφόρους, δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους για διανομαρχιακές μετακινήσεις στις Ευρωεκλογές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η έκπτωση 25% επί των ισχυουσών τιμών των κανονικών εισιτηρίων, αφορά μόνο στις διανομαρχιακές μετακινήσεις κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 7 έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024.

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ευχαριστεί θερμά την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών για την ομόφωνη απόφασή της, σύμφωνα με την οποία όλα τα υπεραστικά ΚΤΕΛ θα χορηγήσουν έκπτωση για τη μετακίνηση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, εφόρων και ψηφοφόρων για τις ευρωεκλογές.

Η ανταπόκριση του προεδρείου του Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών στο αίτημα, που απηύθυναν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, και η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ήταν άμεση» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας σε 59 σχολεία – Σε πλήρη εφαρμογή από το Σεπτέμβριο
Προηγούμενο άρθρο
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στα προγράμματα τουρισμού και πολιτισμού
Μενού