Τουρισμός: Αναμένεται θεαματική άνοδος

Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ
Views: 115

Ο τουρισμός ήταν, είναι και θα είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας. Ο παράδεισος της Μεσογείου, αποτελεί όαση για χιλιάδες επισκέπτες που σπεύδουν κάθε χρόνο να απολαύσουν την ομορφιά, τη διασκέδαση και τις υψηλής ποιότητας παροχές που απλόχερα προσφέρονται από το μοναδικό τοπίο της Ελλάδας και τους χαρισματικούς ανθρώπους που το πλαισιώνουν, αλλά και μία μοναδική ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη.

Στην περίοδο της πανδημίας, ο τουρισμός επλήγη μεν, κατάφερε δε να σταθεί όρθιος και το μέλλον φαίνεται ακόμη πιο αισιόδοξο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού Β.Κικίλια, το καλοκαίρι του 2022 αναμένεται να υπάρξει αύξηση τουριστών που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, ενώ ήδη οι κρατήσεις παρουσιάζουν άνοδο της τάξεως του 20-30% σε σχέση με το 2021. Όπως δήλωσε ο ίδιος τον Μάρτιο θα ξεκινήσει επίσημα η τουριστική σεζόν στην Ελλάδα φέτος, νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια για να καλυφθεί η «αυξημένη ζήτηση».

Ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις βάζουν μπρος τις μηχανές τους ξεκινώντας προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι 2022 και η αναζήτηση προσωπικού, ικανού για την στελέχωση των τουριστικών μονάδων, αποτελεί προτεραιότητα για τους επιχειρηματίες του κλάδου. Οι απαιτήσεις αυξάνονται και οι ανάγκες συνεχώς πληθαίνουν, γεγονός που καθιστά την συνεχή επιμόρφωση μονόδρομο.

Το freestudies.gr αφουγκράζεται κάθε  ανάγκη της τουριστικής αγοράς και στέκεται δίπλα στους απασχολούμενους και στους εν δυνάμει εργαζόμενους στον πιο ραγδαίως αναπτυσσόμενο τομέα της χώρας, προσφέροντας πληθώρα επιμορφωτικών προγραμμάτων με σκοπό την κάλυψη κάθε θέσης εργασίας.

Με συνεχείς ενάρξεις νέων τμημάτων, το freestudies σου δίνει την ευκαιρία να πιστοποιηθείς άμεσα και να ενισχύσεις το βιογραφικό σου.

Κάνε άμεσα την εγγραφή σου και πιστοποιήσου ως στέλεχος εστίασης, υπάλληλος υποδοχής ή υπεύθυνος κρατήσεων ξενοδοχείων για προλάβεις την έναρξη της σεζόν.

Μενού