Θέσεις Εργασίας στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 120

Career-MBAΗ Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους -ΙΝΕ ΓΣΕΕ – ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ – Στέγη Βιομηχανίας – ΙΝΣΕΤΕ μετέχουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινής δράσης υπό τον τίτλο «Δράσεις των κοινωνικών εταίρων για την αναγνώριση και πρόγνωση αναγκών δεξιοτήτων στο πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος Διάγνωσης αναγκών της αγοράς εργασίας» στο πλαίσιο του ΕΠ ΑΝΑΔ 2007-2013».

Η ΕΣΕΕ υλοποιεί το υποέργο 5 «Ποιοτική έρευνα αναγκών δεξιοτήτων από την ΕΣΕΕ» Η πράξη είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (κωδ. ΟΠΣ:520388) και συγχρηματοδοτείται από Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το υποέργο 5 αφορά στην υλοποίηση ποιοτικής κλαδικής μελέτης διερεύνησης δεξιοτήτων που θα διεξαχθεί από την ΕΣΕΕ. Παρόμοια υποέργα ποιοτικών κλαδικών μελετών που θα διεξαχθούν από τους άλλους εργοδοτικούς φορείς είναι τα υποέργα 3,4,5 και τα οποία προβλέπεται να έχουν παρόμοια μεθοδολογία με το παρόν υποέργο.

Στο πλαίσιο της παραπάνω πράξης, η Ε.Σ.Ε.Ε. προτίθεται να συνεργαστεί με πέντε (5) άτομα, με σύμβαση έργου, για
α) την επιστημονική υποστήριξη και συντονισμό του υποέργου (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 520038/01) και
β) την υλοποίηση της ποιοτικής έρευνας (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 520038/02, 520038/03, 520038/04, 520038/05),

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω ελάχιστα προσόντα ανά κωδικό θέσης
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 520038/01
– Πτυχίο ΑΕΙ κατεύθυνσης σχετικής με το αντικείμενο της πράξης.
– Μεταπτυχιακός τίτλος συναφής με το περιεχόμενο της πράξης.
– Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δέκα (10) ετών σε θέση επιστημονικού υπευθύνου σε έργα συναφή με το περιεχόμενο της πράξης.

Πρόσθετες γνώσεις και εμπειρία (διδακτορικός τίτλος σπουδών-ερευνητικό/συγγραφικό έργο), θα ληφθούν υπόψη και θα συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση τ ων υποψηφίων από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης υποψηφίων, στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 520038/02, 520038/03, 520038/04, 520038/05
– Πτυχίο ΑΕΙ
– Μεταπτυχιακός τίτλος συναφής με το περιεχόμενο της πράξης
– Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
– Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών σε εκπόνηση μελετών, πρωτογενών ερευνών κτλ.

Πρόσθετες γνώσεις και εμπειρία, θα ληφθούν υπόψη και θα συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης υποψηφίων, στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Για τυχόν διευκρινήσεις οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Γούναρη Δήμητρα (e-mail: dgounari@esee.gr(link sends e-mail)).

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.esee.gr

Πηγή: career.duth.gr

Μενού