Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων απο τα ΕΛΠΕ και το ALBA

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 99

seminariaΈνα σύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων ξεκίνησε πρόσφατα στην Ελευσίνα με τη συνεργασία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (www.helpe.gr) και του ALBA Graduate Business School (www.alba.edu.gr).

Το πρόγραμμα, μέσα από μια σειρά διαλέξεων, προσφέρει την ευκαιρία σε νέους του Θριασίου να ενημερωθούν και να “αντλήσουν” πολύτιμη γνώση σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, η στρατηγική, η τεχνική της διαπραγμάτευσης και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Οι δύο πρώτες ενότητες πραγματοποιήθηκαν ήδη στο ξενοδοχείο “Ελευσίς” με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή φοιτητών και αποφοίτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που κατοικούν στις περιοχές Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μαγούλας, Ν. Περάμου και Μεγάρων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πάνω από 300 νέοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στην κάθε ενότητα. Οι εισηγητές του ALBA, Αλέξης Κομσέλης και Όλγα Επιτροπάκη, ανέπτυξαν αντίστοιχα τις αρχές της σύγχρονης Επιχειρηματικότητας και τα πλεονεκτήματα της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, υπογράμμισαν τις έννοιες “κλειδιά” και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και την προσοχή των συμμετεχόντων μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Κοινή διαπίστωση αποτελεί η ανάγκη των νέων για απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, μέσα από πρόσβαση σε σύγχρονους τρόπους σκέψης και πληροφόρησης, προκειμένου να αποκτήσουν τις σωστές δεξιότητες, να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να διεκδικήσουν επάξια μια θέση στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα, το οποίο παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις ενότητες στις 14 Δεκεμβρίου 2013.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόγραμμα απασχόληση για 100 ανέργους στο δήμο Ηρακλείου
Προηγούμενο άρθρο
Πρόγραμμα σίτισης και υγιεινής διατροφής σε μαθητές απο το Ιδρυμα Σ. Νιάρχος
Μενού