Δωρεάν σεμινάριο για τεχνικές προσωπικής παρουσίασης στο INNOVATHENS από τη Samsung

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 32

αρχείο λήψης (1)Η Samsung Ελλάδας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο «Presentation skills – Make yourself heard» που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου στο «INNOVATHENS» (Samsung Lab), τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηνών.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας δύο ωρών, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει δεξιότητες επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να παρουσιάσουν με επιτυχία τόσο τον ίδιο τους τον εαυτό, όσο και τα επιχειρηματικά τους σχέδια και ιδέες στην αγγλική γλώσσα.

Ξεκινώντας από τις 28 Μαΐου, το σεμινάριο θα πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα και απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο). Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: zougla.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
36 προσλήψεις στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Προηγούμενο άρθρο
31 προσλήψεις στο Δήμο Χανίων
Μενού