ΓΙΝΕ MASTER ΣΤΟ MICROSOFT OFFICE WORD

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 284

Το Microsoft Word είναι το πιο εύχρηστο και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, ωστόσο κάνει πολύ περισσότερα από απλή επεξεργασία κειμένου. Πολλά άτομα δεν γνωρίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Word με αποτέλεσμα να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο, όταν πρέπει να πληκτρολογήσουν ή να τροποποιήσουν ένα έγγραφο.
Τώρα είναι η ώρα να μάθετε πραγματικά πώς να επεξεργάζεστε στυλ, να δημιουργείτε γραφήματα, γραφικά, πρότυπα, να προσθέτετε έναν πίνακα περιεχομένων και πολλά άλλα.
Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης σας καλούν να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα Mastering Word που σχεδιάστηκε για αυτούς που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στην επεξεργασία κειμένου και να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους.
Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αποτελείται από μία σειρά περιεκτικών κεφαλαίων, που θα σας προετοιμάσουν στις άγνωστες και προχωρημένες λειτουργίες του Microsoft Word.

Τελειώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, θα κατέχετε όλες τις δεξιότητες έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να εργαστείτε, σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό γραφείο.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης η υποχρεωτική πιστοποίηση που ακολουθεί από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services, επικυρώνει τις γνώσεις που αποκτήσατε και αναβαθμίζει το βιογραφικό σας σημείωμα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 400 ΩΡΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ: 190 €

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11/10/2019

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: freestudies.gr

Μενού