Ξεκινούν οι εγγραφές στο Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 298

αρχείο λήψης (1)Από τις 26 έως και τις 30 Μαΐου θα έχουν τη δυνατότητα οι γονείς που ανήκουν στην πανεπιστημιακή κοινότητα καθώς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος γονέας, να υποβάλει αίτηση εγγραφής στη γραμματεία του Παιδικού Κέντρου του Α.Π.Θ.

Το Παιδικό Κέντρο του Α.Π.Θ. είναι αυτοτελής παιδαγωγική μονάδα, η οποία περιλαμβάνει Παιδικό Σταθμό, για παιδιά ηλικίας 2 ετών και 6 μηνών έως 5 ετών και Νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του, το Παιδικό Κέντρο έχει σκοπό την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών που φιλοξενεί, σεβόμενο την προσωπικότητα, τα συναισθήματα, τις ανάγκες, το ρυθμό και τα ενδιαφέροντα κάθε παιδιού.

Το Παιδικό Κέντρο διοικείται από το Δ.Σ. της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Α.Π.Θ. και από πενταμελές Συμβούλιο Διοίκησης που απαρτίζεται από καθηγητές και καθηγήτριες του Α.Π.Θ. Την επιστημονική εποπτεία του Κέντρου έχει επταμελής επιστημονική επιτροπή καθηγητών από την Παιδαγωγική και Φιλοσοφική Σχολή και το Ιατρικό Τμήμα.

Το Παιδικό Κέντρο του Α.Π.Θ. βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη, όπισθεν του ΑΧΕΠΑ και η Γραμματεία για τις εγγραφές λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες και ώρες 8:00 με 16:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 995039 και 2310995130
Fax: 2310 995039, e-mail: pedkentro@ad.auth.gr web site: www.paidiko.auth.gr.

Πηγή: thestival.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόσθετες αρμοδιότητες στα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων
Προηγούμενο άρθρο
Ποιοι πρέπει να υποβάλουν Ε9
Μενού