Ασφαλιστικούς συμβούλους ζητά η International Life

Κατηγορία: ΕΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ
Views: 213

68653225666Στην πρόσληψη 16 ασφαλιστικών συμβούλων θα προχωρήσει ο Ομιλος Εταιρειών International Life, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του σε Βέροια, Καβάλα, Ρόδο και Κέρκυρα.
Οι νέοι συνεργάτες θα έχουν ως αρμοδιότητα την εύρεση και ανάπτυξη νέων πελατών, την ενημέρωση ιδιωτών και επιχειρήσεων για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο ασφαλιστικό καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες όλων των κοινωνικών ταμείων ασφάλισης, αλλά και την εξυπηρέτηση πελατολογίου.

Τα επιθυμητά προσόντα είναι:

  • πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή απολυτήριο λυκείου,
  • ηλικία από 25 έως 55 ετών,
  • άριστη ικανότητα επικοινωνίας,
  • ομαδικό πνεύμα και
  • διάθεση για δημιουργική εργασία.

Παράλληλα απαιτείται μεταφορικό μέσο, γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων καθώς και ένας κύκλος γνωριμιών θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Η εταιρεία προσφέρει πολύ ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει σύμβαση ορισμένου χρόνου, μισθό και ΙΚΑ, προμήθεια και μπόνους παραγωγικότητας ανάλογη επιδόσεων, ομαδική ασφάλεια, συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τη συμμετοχή της International Life στα παγκόσμια συνέδρια των MDRT και Limra International και τέλος, προνομιακή τιμολογιακή πολιτική στα προϊόντα του Ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: inlife@inlife.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς στον τομέα των κηπευτικών θερμοκηπίου και του επιτραπέζιου σταφυλιού
Προηγούμενο άρθρο
445 θέσεις πρακτικής άσκησης για αποφοίτους αγροτικών σπουδών
Μενού