Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αθηναίων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 82

480257Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα γίνεται έως και τις 14 Νοεμβρίου 2013 καθημερινά κατά τις ώρες 9.30 έως 13.00, εκτός Παρασκευής.Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αθηναίων μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου , επί της οδού Πειραιώς 35.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται και κατά το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Οι αιτούντες καλούνται να προσκομίζουν σε αντίγραφα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου
  2. Αστυνομική Ταυτότητα του αιτούντος
  3. Διαβατήριο και Άδειες Διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας.
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο από 6 μήνες). Σε περίπτωση μη έκδοσης πιστοποιητικού από την χώρα προέλευσης απαιτείται η προσκόμιση εγγράφου περί μη έκδοσης και ληξιαρχική πράξη γάμου του αιτούντος και γέννησης για τα τέκνα της οικογένειας.
  5. Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Ε1 θεωρημένο από την εφορία μέχρι την λήξη του τρέχοντος έτους κατάθεσης ή Βιβλιάριο Απορίας για όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας.
  6. Κάρτα Ανεργίας (εφόσον υπάρχει).
  7. Μισθωτήριο συμβόλαιο αν το σπίτι ενοικιάζεται ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή Λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ (στο όνομα του αιτούντος).
  8. Πιστοποιητικό αναπηρίας 67% και άνω (εφόσον υπάρχει). 9. Βεβαίωση μη ένταξης του αιτούντος σε αντίστοιχο πρόγραμμα παροχής τροφίμων σε περίπτωση που διαμένει ή είναι δημότης σε άλλο Δήμο εκτός του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσοι κάνουν αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να είναι Δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πεζοδρομείται πιλοτικά η Λεωφόρος Νίκης
Προηγούμενο άρθρο
Βεβαίωση σε φοιτητές αντί για πάσο
Μενού