Πολλές ευκαιρίες για καριέρα σε 13 γνωστές εταιρίες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 226

jobs (1)

Εργασία σε 13 γνωστές εταιρίες του ιδιωτικού τομέα θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν 500 υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα.

Όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και έχουν όρεξη για δουλειά θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης το αμέσως επόμενο διάστημα.

Γενική Χημικών Προϊόντων.

Η Γενική Χημικών Προϊόντων, που δραστηριοποιείται από το 1977 στα φαρμακευτικά/ιατρικά είδη, αναζητά ιατρικούς επισκέπτες για την Πάτρα και την Κόρινθο. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επικοινωνιακές ικανότητες, καλή παρουσία και άνεση με τους πελάτες, φιλοδοξία και εργατικότητα, τουλάχιστον 3 έτη εμπειρία στις πωλήσεις στον ιατρικό χώρο, δίπλωμα οδήγησης και οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Οι γνώσεις αγγλικών και Η/Υ θεωρούνται επιπρόσθετα προσόντα.
Η εταιρία προσφέρει βαθμολογική εξέλιξη έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα, ανταγωνιστικές αποδοχές, συν μπόνους ανάλογα με την απόδοση, συνεχή off the job και on the job εκπαίδευση, αυτοκίνητο, κινητό, πενθήμερη εργασία και οκτάωρο. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ 210 6201332 ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Αυγής 60, 145 64 Κηφισιά.
Κωτσόβολος.
Ανοιχτές θέσεις για συμβούλους πωλήσεων Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας πλήρους απασχόλησης στο Ηράκλειο της Κρήτης διαθέτει η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται για το πάθος στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, να διαθέτουν ευχέρεια στην επικοινωνία, προσήλωση στο στόχο τους και να αναζητούν συνεχώς ευκαιρίες για μάθηση και εξέλιξη. Η εταιρία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, ασφάλιση και μπόνους και σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης. Η αποστολή βιογραφικών, αναγράφοντας την ειδικότητα και την πόλη, γίνεται μέσω της ιστοσελίδας: www.kotsovolos-careers.gr.
Emergy products.
Η φαρμακευτική εταιρία Emergy products αναζητά συνεργάτες για χώρους φαρμακείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη προϋπόθεση για όσες και όσους διεκδικήσουν τις παραπάνω θέσεις είναι η προϋπηρεσία στο χώρο των φαρμακείων.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210 6654554. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 6654550-3 ή στο email info@emergyproducts.gr.
ALOUETTE.
Η εταιρία ALOUETTE Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού ενδύματος, διαθέτει ανοιχτές θέσεις σε διαφορετικές ειδικότητες. Συγκεκριμένα, προσλαμβάνει έναν υπάλληλο αποθήκης, έναν area sales μάνατζερ, ένα διακοσμητή βιτρινών και ένα διακοσμητή visual merchandiser.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι για τα συγκεκριμένα πόστα θα πρέπει να διαθέτουν εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, να γνωρίζουν Η/Υ και να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μέσω φαξ 211 1057717 ή μέσω e-mail hr@alouette.gr.
Winners Education. 
O εκπαιδευτικός όμιλος Winners Education, στο πλαίσιο ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των δραστηριοτήτων του, επιθυμεί να προσλάβει καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας για τη στελέχωση νηπιακών και παιδικών τμημάτων. Απαραίτητα προσόντα για τα συγκεκριμένα πόστα είναι το πτυχίο ΑΕΙ στο αντικείμενο διδασκαλίας (από ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα ή από πανεπιστήμιο εξωτερικού με αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ), η άδεια διδασκαλίας, η αποδεδειγμένη επιμόρφωση στη διδακτική μέσω σεμιναρίων, η χρήση Η/Υ, η ικανότητα στην προετοιμασία, η οργάνωση και η παράδοση διδακτέας ύλης, η υπευθυνότητα, το ομαδικό πνεύμα και η διαθεσιμότητα για πενθήμερη απασχόληση.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται μέσω του www.winners.edu.gr.
RELATE.
Συμβούλους ενημέρωσης πλήρους απασχόλησης σε θέματα διατροφής αναζητά η εταιρία RELATE A.Ε. για τη στελέχωση Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών ομίλου εταιριών στο χώρο των τροφίμων. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις σε θέματα τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής, γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών (θα προτιμηθούν κάτοχοι σχετικού πιστοποιητικού), επικοινωνιακές ικανότητες, ευχάριστη προσωπικότητα, άριστη χρήση της ελληνικής γλώσσας, γραπτή και προφορική, και ευελιξία στην παρακολούθηση κυλιόμενου ωραρίου εργασίας (μεταξύ 8:00-20:00).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν άμεσα το βιογραφικό τους στο φαξ 210 2805001, αναγράφοντας την ειδικότητα.
Hilton Κω.
Ανοιχτές θέσεις διαθέτει το ξενοδοχείο Hilton στην Κω σε τέσσερις διαφορετικές ειδικότητες. Συγκεκριμένα, αναζητά έναν υποδιευθυντή, μπάρμεν, σερβιτόρους και προσωπικό υποδοχής.
Απαραίτητα προσόντα για το πρώτο πόστο είναι το πτυχίο Τουριστικής Σχολής, η ικανοποιητική προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, η άριστη γνώση αγγλικής και μίας δεύτερης γλώσσας (κατά προτίμηση γερμανικής, γαλλικής, ιταλικής, ρωσικής), η πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, η ευχάριστη εμφάνιση και συμπεριφορά, η οργανωτική και δυναμική προσωπικότητα, η ευχέρεια στην επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα και οι διαπραγματευτικές ικανότητες.
Αντίστοιχα απαραίτητα προσόντα για όλα τα υπόλοιπα πόστα είναι η καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και μίας ακόμη δεύτερης γλώσσας, κατά προτίμηση γερμανικής, γαλλικής, ιταλικής ή ρωσικής.
Η αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στο φαξ: 210 6233321.
ΖΗΝΩΝ Αυτοματισμοί.
Ανοιχτές θέσεις για διπλωματούχους ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο τμήμα Στρατηγικού Marketing & Επικοινωνίας και διπλωματούχους μηχανολόγους μηχανικούς στο τμήμα Σχεδίασης Γραμμών Παραγωγής διαθέτει η ΖΗΝΩΝ Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ.
Βασικά προσόντα για την πρώτη ειδικότητα είναι η εμπειρία σε βιομηχανική παραγωγή/συσκευασία προϊόντων, οι άριστες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, τα αγγλικά επιπέδου Proficiency και η εμπειρία σε webmedia.
Αντίστοιχα, οι δεξιότητες που θεωρούνται απαραίτητες για το δεύτερο πόστο είναι η καλή γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων 3D (Unigraphics), η αναλυτική σκέψη και μεθοδικότητα, το ομαδικό πνεύμα εργασίας και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται στο e-mail: hr@zenon.gr
Wind.
Εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων μερικής απασχόλησης για τα καταστήματά της στην Αθήνα αναζητά η Wind.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι επικοινωνιακοί, να διαθέτουν ενθουσιασμό και προσαρμοστικότητα, να διακρίνονται για το ομαδικό πνεύμα, να είναι ευέλικτοι, να μπορούν να εργαστούν σε βάρδιες, να έχουν προϋπηρεσία στο χώρο εξυπηρέτησης πελατών, να είναι απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ ή ΤΕΙ και να γνωρίζουν καλά αγγλικά και χειρισμό H/Y.
Η εταιρία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών και δυνατότητες ανάπτυξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν τα βιογραφικά τους, δηλώνοντας την ειδικότητα στην ακόλουθη διεύθυνση WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 66, 151 25 Μαρούσι,  Αθήνα ή στο φαξ 210 6106504.
First Data.

Στo πλαίσιο ανάπτυξης του Τοµέα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, η First Data προσλαµβάνει υποψηφίους για 6ωρη απασχόληση, που διαθέτουν άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, άνεση στην τηλεφωνική επικοινωνία, άριστες διαπραγµατευτικές ικανότητες, προσανατολισµό στην επίτευξη στόχων, εργασιακή συνέπεια, καλή γνώση χειρισµού Η/Υ, απολυτήριο Λυκείου και ευελιξία για εργασία σε βάρδιες µε βάση µηνιαίο εναλλασσόµενο πρόγραµµα.
Η υποβολή βιογραφικών γίνεται µέσω του www.skywalker.gr.

Mini Raxevsky.

Μία e-shop Administrator αναζητά η εταιρία Mini Raxevsky. Η ιδανική υποψήφια θα πρέπει να είναι νέα έως 30 ετών, επικοινωνιακή µε όρεξη για δουλειά και αγάπη για τη µόδα, µε γνώσεις HTML, SEO, ΡΗΡ Admin, γνώσεις επεξεργασίας Video, Social Media, Flash, Photoshop, Corel Draw, Illustrator και γνώστρια της αγγλικής γλώσσας.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210 5776217.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενες µπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210 5787852 -4.

Royal Paradise Beach Resort & Spa.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Royal Paradise Beach Resort & Spa στη Θάσο αναζητά για το καλοκαίρι του 2014 ένα ζαχαροπλάστη/αρτοποιό. Βασικά προσόντα θεωρούνται το πτυχίο Σχολής Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, η προϋπηρεσία 3-5 ετών σε αντίστοιχη θέση (η εµπειρία σε ξενοδοχεία θα εκτιµηθεί), η γνώση της αγγλικής ή της γερµανικής γλώσσας, η άριστη γνώση οργάνωσης & λειτουργίας ζαχαροπλαστείου-αρτοποιείου και το πνεύµα συνεργασίας. Το ξενοδοχείο παρέχει διαµονή και διατροφή, αποδοχές ανάλογες µε τα προσόντα, εποχική απασχόληση (6 µήνες) και προοπτική µακροχρόνιας συνεργασίας. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους µε πρόσφατη φωτογραφία στο φαξ: 25930 52707.

Fullah Sugah.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας για πωλήτριες λιανικής στο νέο της κατάστηµα στο εµπορικό κέντρο Smart-Park στα Σπάτα διαθέτει η εταιρία Fullah Sugah, που δραστηριοποιείται στο χώρο της µόδας. Οι κατάλληλες υποψήφιες θα πρέπει να είναι απόφοιτες ΤΕΙ /ΙΕΚ, να διαθέτουν επικοινωνιακές ικανότητες, ευχάριστη προσωπικότητα, ενεργητικότητα και διάθεση εξυπηρέτησης, υποχρεωτική προϋπηρεσία στο χώρο της ένδυσης και της υπόδησης, προσανατολισµό στην επίτευξη στόχων, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, υποχρεωτική γνώση Η/Υ, ηλικία έως 35 ετών και κατοικία στην ευρύτερη περιοχή των Σπάτων.
Η αποστολή βιογραφικού µαζί µε µία πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στο skondras_hr@skondras.gr
Μενού