Προσωπικό για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πρέβεζα, την Εύβοια και το Ρέθυµνο αναζητούν τρεις γνωστές αλυσίδες σούπερ µάρκετ.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 205

WΠρόκειται για τις MARKET IN, Lidl και Μetro. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: διευθυντές/υποδιευθυντές, πωλητές, πωλήτριες, ταµίες, υπάλληλοι εξωτερικών/εσωτερικών εργασιών και υπάλληλοι προµηθειών.  

MARKET IN.
Η αλυσίδα σούπερ µάρκετ MARKET IN διαθέτει ανοιχτές θέσεις για διευθυντές/υποδιευθυντές των καταστηµάτων της στην Αθήνα και για έναν κρεοπώλη διπλωµατούχο. Οι ιδανικοί υποψήφιοι για το πρώτο πόστο θα πρέπει να διαθέτουν εµπειρία στο χώρο του λιανεµπορίου, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, οργανωτικό και οµαδικό πνεύµα. Αντίστοιχα βασικά προσόντα για το δεύτερο πόστο θεωρούνται το δίπλωµα Σχολής Κρεοπωλών, η σχετική εµπειρία, η εργασία κάτω από πίεση και οι επικοινωνιακές δεξιότητες. Η κατάθεση βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 2299 150799.
Lidl.
Η γερµανική αλυσίδα σούπερ µάρκετ Lidl διαθέτει ανοιχτές θέσεις για πωλητές, πωλήτριες και ταµίες στα καταστήµατά της στην Πρέβεζα και υπαλλήλους εξωτερικών/εσωτερικών εργασιών και υπαλλήλους προµηθειών στα καταστήµατά της στη Θεσσαλονίκη.
Βασικά προσόντα για τα πρώτα πόστα είναι η ευχάριστη προσωπικότητα, η ευγένεια απέναντι στους πελάτες, η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και η οµαδική εργασία. Οι ιδανικοί υποψήφιοι και υποψήφιες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι/ες ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, µε επιθυµητή προϋπηρεσία στο χώρο του λιανεµπορίου, να γνωρίζουν άριστα γερµανικά, να χειρίζονται µε ευχέρεια εφαρµογές του MS Office (Word, Excel, Powerpoint), να διαθέτουν δίπλωµα αυτοκινήτου και να διακρίνονται για τις δεξιότητες επικοινωνίας, την εχεµύθεια και τη συνέπεια.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται µέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.lidl.gr, µέσω της οποίας οι υποψήφιοι µπορούν να επισυνάψουν το αρχείο του βιογραφικού τους στην online φόρµα που εµφανίζεται.

Μetro.

∆ιευθυντές καταστήµατος αναζητά η αλυσίδα σούπερ µάρκετ Μetro για τα καταστήµατα της στην Εύβοια και στο Ρέθυµνο της Κρήτης. Απαιτούµενα προσόντα για το συγκεκριµένο θεωρούνται η προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση ή στο χώρο των πωλήσεων, η ηλικία έως 35 ετών, οι ικανότητες οργάνωσης και προγραµµατισµού, η ικανότητα επικοινωνίας, οµαδικής εργασίας και επίλυσης προβληµάτων, η άριστη διαχείριση χρόνου και ο προσανατολισµός στο αποτέλεσµα.
Το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ θεωρείται επιπρόσθετο προσόν.
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σηµείωµα αναφέροντας τη θέση που τους ενδιαφέρει στη διεύθυνση METRO ΑΕΒΕ Τ.Θ. 52020, 14410 Μεταµόρφωση Αττικής ή στο φαξ 210 2835030.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τελική ευθεία για τους 5.000 διαθέσιμους
Προηγούμενο άρθρο
Πολλές ευκαιρίες για καριέρα σε 13 γνωστές εταιρίες
Μενού