Θέσεις Εργασίας στην ελληνική εταιρεία παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών FAMAR Α.Β.Ε.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 706

Famar_Logo_01Προσλήψεις θα κάνει αυτή την περίοδο η FAMAR Α.Β.Ε., η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη στον χώρο της παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών.

HR Officer (HRO-112013)

O κάτοχος της θέσης θα αναφέρεται στον HR Manager Operations της εταιρείας και θα συνεργάζεται άμεσα με τον διευθυντή του εργοστασίου.

Ο νέος συνεργάτης θα έχει ως αρμοδιότητες:

  • Την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος
  • Τον υπολογισμό Απασχόλησης Προσωπικού μέσω συστήματος Timer
  • Τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής Προσωπικού του Εργοστασίου
  • Τη διασφάλιση εφαρμογής της Εργατικής Νομοθεσίας
  • Τον χειρισμό θεμάτων προσωπικού
  • Τη διαχείριση εσωτερικών διαδικασιών.

Απαραίτητα προσόντα
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Ανθρωπίνων Πόρων (Μεταπτυχιακές σπουδές θα θεωρηθούν πρόσθετο προσόν), εμπειρία από δύο έως τρία έτη σε αντίστοιχη θέση, γνώση Εργατικής Νομοθεσίας, διοικητικές και Οργανωτικές Ικανότητες, άριστη Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας και ηλικία έως 35 ετών.

Project Manager
Ο νέος συνεργάτης θα είναι υπεύθυνος/η για τον σχεδιασμό της παραγωγικής διαδικασίας με στόχο την ομαλή ένταξη νέων προϊόντων στο εργοστάσιο.

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ των ακολούθων ειδικοτήτων: Χημικός Μηχανικός / Χημικός / Φαρμακοποιός, ενώ θα πρέπει να διαθέτει απαραίτητη τριετή εργασιακή πείρα σε βιομηχανία φαρμάκων στο χώρο της παραγωγής, διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, γνώσεις Η/Υ και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα (αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης) στην παρακάτω διεύθυνση: http://famarforms.applymycv.gr/mainsite/careers.html

Πληροφορίες: Έθνος Εργασίας

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
5.000 νέες θέσεις εργασίας από το 2014 στην εταιρία Cosmos Club
Προηγούμενο άρθρο
Πρόγραμμα αμειβόμενης εκπαίδευσης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Μενού