1 θέση για Φαρμακοποιό στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 241

farmakio4Το Κέντρο Εργάνη υλοποιεί ως δικαιούχος σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης – Συκεών – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΣΥΚΕΩΝ», όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Π. “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ”το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου αφορά στην λειτουργία 6 κοινωνικών δομών στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομές Παροχής Σίτισης, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δημοτικό  Λαχανόκηπο και Τράπεζα Χρόνου.

Για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου, το Κέντρο Εργάνη προτίθεται να προσλάβει 1 άνεργο/η νέο/α κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα φαρμακοποιού, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψης του και μέχρι τις 27/03/2015 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται για τις θέσεις αυτές μπορούν από τις 26 Νοεμβρίου 2013 έως και τις 10 Δεκεμβρίου 2013 να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να τα καταθέσουν στην έδρα του Κέντρου Εργάνη, οδός Καραβαγγέλη 1, 56625 Συκιές, Θεσσαλονίκη. Οι αιτήσεις αλλά και πληροφόρηση σχετικά με τις απαιτήσεις όλων των θέσεων, τα κριτήρια επιλογής, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο του Κέντρου www.ergani .gr

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
8 θέσεις στο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας
Προηγούμενο άρθρο
Μετεγγραφές φοιτητών 2013 – Ολόκληρη η υπουργική απόφαση
Μενού