300 θέσεις εργασίας για φοροελεγκτές

Κοινοποιήστε το άρθρο

foroΕπείγον «σήμα» για την πρόσληψη περίπου 300 φοροελεγκτών έως το τέλος του έτους στέλνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, οι οποίοι εποπτεύουν τις έρευνες του οικονομικού εγκλήματος και της φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί (και ειδικά το ΣΔΟΕ) είναι υποστελεχωμένοι, με αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμα έσοδα από το δημόσιο ταμείο και είναι αναγκαία η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού που θα συμβάλει στη διενέργεια των ελέγχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έως το τέλος του έτους αναμένεται η έγκριση της πρόσληψης 300 οικονομολόγων με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, ενώ επιπλέον 1.000 εφοριακοί θα προσληφθούν μέσα στο 2014.

Οι 300 θέσεις ΠΕ Εφοριακών αναμένεται να καλυφθούν από τους επιλαχόντες της τελευταίας προκήρυξης του υπουργείου Οικονομικών (1Κ/2013) για την ίδια ειδικότητα, ενώ για τις υπόλοιπες 1.000 θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ.

Πηγή: Εθνος

Κοινοποιήστε το άρθρο

2 απαντήσεις στο “300 θέσεις εργασίας για φοροελεγκτές”

    1. Οι 300 θέσεις ΠΕ Εφοριακών αναμένεται να καλυφθούν από τους επιλαχόντες της τελευταίας προκήρυξης του υπουργείου Οικονομικών (1Κ/2013) για την ίδια ειδικότητα, ενώ για τις υπόλοιπες 1.000 θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *