Θέσεις εργασίας στον Κωστόβολο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 291
kotsovolos00Διευθυντικά στελέχη καταστημάτων για το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα αναζητάει η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ».
Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει θα πρέπει να μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες πώλησης και την κερδοφορία του καταστήματος και να εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών. Ακόμη, θα είναι υπεύθυνος για τη στελέχωση του καταστήματος, την εκπαίδευση της ομάδας του, καθώς και την εξέλιξή τους, ενώ θα εξασφαλίζει ότι όλες οι διαδικασίες και πρακτικές ακολουθούνται σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πανεπιστημιακές σπουδές (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Ιδιωτικό Κολλέγιο) κατά προτίμηση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προϋπηρεσία τουλάχιστον από δύο έως τέσσερα έτη στον χώρο των καταστημάτων λιανικής σε θέση με ευθύνη ομάδας, ισχυρές ηγετικές ικανότητες και επιχειρηματικό προσανατολισμό, πολύ καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και χρήσης Η/Υ.
Παροχές και αποστολή βιογραφικών
Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, ελκυστικό μπόνους βάσει αποτελεσμάτων και συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους μέσω της ιστοσελίδας [www.kotsovolos-careers.gr]
Πηγή : proson.gr
Μενού