Θέσεις Εργασίας για χορευτές στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 11

xoroΟ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών προτίθεται να συνάψει σύμβαση ανάθεσης έργου με τέσσερις (4) χορευτές και τέσσερις (4) χορεύτριες στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», MIS 474631, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ», Άξονας Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής», Κωδικός Θεματικής Προτεραιότητας 60 – Συνδρομή στην Βελτίωση Πολιτιστικών Υπηρεσιών, Κωδικός Πρόσκλησης: ΕΥTOΠ 12 το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)και καλει για ακρόαση χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 22-30 ετών με σημαντική χορευτική εμπειρία στο κλασικό μπαλέτο, το σύγχρονο και το φλαμένγκο στο πλαίσιο υλοποίησης δύο παραστάσεων της μουσικοθεατρικής παράστασης (όπερα) «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» (Υποέργο 1) που θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Η διεξαγωγή της ακρόασης θα γίνει στο Ωδείο Αθηνών, Αίθουσα Μπαλέτου, Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19 και Ρηγίλλης, 106 75 Αθήνα, την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρες από 10.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και από 19.00 μ.μ έως 22.00 μ.μ.. Θέσεις (8): τέσσερις (4) άντρες χορευτές και τέσσερις (4) γυναίκες χορεύτριες Απαιτούμενα προσόντα: Εμπειρία στο κλασικό μπαλέτο, το σύγχρονο και το φλαμένγκο.

Περίοδος απασχόλησης: Από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης και έως την 25/09/2014.
Ποσό: Για έκαστο χορευτή/τρια 500€ πλέον ΦΠΑ

Δικαιολογητικά
Αίτηση (χορηγείται από τον ΕΛΚΕ ή από την ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ).

Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα.
  • Δύο πρόσφατες καλλιτεχνικές φωτογραφίες
  • Επικυρωμένοι τίτλοι σπουδών από Σχολή χορού.
  • Βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας ή/και συστατικές επιστολές
  • Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στη
  • Γραμματεία της Επιτροπής Αξιολόγησης την ημερομηνία της ακροάσεως την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρες από 10.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και από 19.00 μ.μ έως 22.00 μ.μ..

Όσοι εκ των υποψηφίων δεν προσκομίσουν το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της προθεσμίας που τίθεται με την παρούσα πρόσκληση τίθενται εκτός της διαδικασίας αξιολόγησης

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ασπίδα τεκμηρίων σε ανέργους, φοιτητές, μικροκαταθέτες
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Επιστημονικών Συνεργατών στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Μενού