ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εκπτώσεις στα εισιτήρια των τρένων για τις εκλογές

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 9

αρχείο λήψηςΣε εκπτώσεις στους επιβάτες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 17ης και 25ης Μαΐου 2014 καθώς και για τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει σιδηροδρομικά για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, χορηγεί έκπτωση 30% στις τιμές εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή.

Η έκπτωση ισχύει για αγορά εισιτηρίου από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και για ηλεκτρονική αγορά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας, για τις μετακινήσεις από 12 έως και 30 Μαΐου 2014, και για επιβάτες που δεν έχουν επωφεληθεί από άλλες εκπτώσεις και προσφορές. Επίσης δεν ισχύει για τα εισιτήρια προσφοράς που εκδίδονται μέσω internet.

Εκπτώσεις θα ισχύουν αναλογικά και κατά προσέγγιση και για τους επιβάτες των προαστιακών γραμμών που θα μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή άλλου σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου.

Πηγή: imerisia.gr – Μαρία Μόσχου

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Συμβάσεις εργασίας στην ΕΔΕΤ Α.Ε.
Προηγούμενο άρθρο
Έκδοση αστυνομικής ταυτότητας σε λίγα λεπτά και χωρίς προσκόμιση πιστοποιητικών
Μενού