Θέσεις εργασίας στο Porto Carras στη Χαλκιδική

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 174

imagesΝέους συνεργάτες θα προσλάβει το ξενοδοχείο της Χαλκιδικής Porto Carras, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου.

Τεχνικοί επιτραπέζιων παιγνίων

Τεχνικούς επιτραπέζιων παιγνίων (dealers/croupiers) για εποχική συνεργασία αναζητάει το Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο αντίστοιχης σχολής, λευκό ποινικό μητρώο, πενταετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση σε Black Jack, Stud Caribbean Poker, Texas Holdem και American Roulette, άριστη γνώση Αγγλικών, ηλικία από 20 έως 35 ετών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

 

Το ξενοδοχείο θα προσλάβει μασέρ – θεραπευτές με πτυχίο και άριστη γνώση Ρωσικών και Αγγλικών

Μασέρ – Θεραπευτές
Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε αντίστοιχο κέντρο, city spa ή πολυδύναμο κέντρο ομορφιάς, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, γνώση πολιτικών και διαδικασιών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας, πολύ καλή γνώση του μηχανολογικού και άλλου εξοπλισμού των κέντρων θαλασσοθεραπείας, απαραίτητη γνώση Ρώσικων, άριστη γνώση Αγγλικών και άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αισθητικοί
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε αντίστοιχο κέντρο, city spa ή πολυδύναμο κέντρο ομορφιάς, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ενώ απαραίτητη κρίνεται και γνώση της ρωσικής και της αγγλικής γλώσσας.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώση πολιτικών και διαδικασιών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και πολύ καλή γνώση του μηχανολογικού και άλλου εξοπλισμού των κέντρων θαλασσοθεραπείας.

Υπάλληλος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων
Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ανώτατης σχολής με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στα Οικονομικά ή ανώτερης σχολής με κατεύθυνση στα Τουριστικά Επαγγέλματα, τουλάχιστον πενταετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση απαραίτητη σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και σε μεγάλες τουριστικές μονάδες, γνώση Ρωσικών και Αγγλικών, επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες και άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο fax: 210 9955586.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
30 προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Τρίπολης
Προηγούμενο άρθρο
Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών BeatIT
Μενού