3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας με έπαθλο 15.000€ – Δηλώστε συμμετοχή

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 253

10Με στόχο την ενθάρρυνση της έρευνας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας ως τους βασικούς πυλώνες για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας, ο ΣΕΒ και η Eurobank προχώρησαν από κοινού στην προκήρυξη του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί». 

Ο Διαγωνισμός, ο οποίος αποτελεί πλέον θεσμό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στη χώρα μας, επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα, ανοίγοντας δρόμους για την εμπορική τους αξιοποίηση και στηρίζοντας, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, μια άλλη Ελλάδα που σκέπτεται, παράγει και καινοτομεί.

Τα βραβεία του Διαγωνισμού είναι χρηματικά: €15.000 για τον πρώτο νικητή και €8.000 για τον δεύτερο κάθε κατηγορίας (Εφαρμοσμένη Έρευνα και Καινοτομία). Τα οφέλη του, όμως, πολλά περισσότερα αφού οι 20 προτάσεις που θα προκριθούν στη δεύτερη φάση (οι 10 καλύτερες από κάθε κατηγορία), θα τύχουν ιδιαίτερης προβολής σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ενώ θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης με την αγορά και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού www.kainotomeis.gr μέχρι τις 30/9/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Μιχάλη Μητσόπουλο, (Συντονιστής, Τομέας Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, ΣΕΒ., τηλ: 211 500 6157) ή στην κα Έλσα Λαζαρή (Υπεύθυνη Γραμματείας του Διαγωνισμού, τηλ: 211 500 6118, info@kainotomeis.gr).

Πηγή: dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Υπουργείο Οικονομικών : “Συναγερμός για την διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
Προηγούμενο άρθρο
ΟΑΕΔ: Με ένα “κλικ” θα γίνεται η ανανέωση της κάρτας ανεργίας
Μενού