Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία «Απολλώνιον ΑΒΕΕ».

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 148

απολλΝέο προσωπικό για τα καταστήματά της στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα βόρεια προάστια αναζητά η εταιρεία «Απολλώνιον ΑΒΕΕ».

Ψήστες
Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν στα καταστήματα της εταιρείας στα βόρεια προάστια και στο κέντρο της Αθήνας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία και ηλικία έως 40 ετών.

Barista
Και σε αυτή την περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 40 ετών, ενώ απαραίτητα προσόντα είναι η εμπειρία στον χώρο του καφέ και η καλή εμφάνιση. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν σε καταστή- ματα σε Αθήνα και Βόρεια Προάστια.

Πωλήτρια
Οι νέες συνεργάτιδες, οι οποίες θα προσληφθούν για πλήρη ή μερική απασχόληση, θα εργαστούν σε καταστήματα της εταιρείας σε βόρεια προάστια και Αθήνα. Οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 40 ετών, καλή εμφάνιση, ενώ η εμπειρία σε χώρο εστίασης θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα υπόψη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στο τηλ.: 210-6694150 και στο e-mail: hr@apollonion-bakery.gr, ενώ μπορούν να πληροφορούνται στα τηλ.: 210-6694100 και 210-6694184.

 

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα αρτοζαχαροπλαστεία Frank Ze Paul Bakeries
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ
Μενού