Ακρόαση για ηθοποιούς και χορευτές έως 35 ετών στο Εθνικό Θέατρο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 143
ethniko-theatroΑκρόαση για τη χειμερινή του παραγωγή «Shrek, το μιούζικαλ», σε σκηνοθεσία Άγγελου Μέντη, οργανώνει το Εθνικό Θέατρο. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η πρώτη κρατική σκηνή αναζητά τραγουδιστές, τραγουδίστριες, καλλίφωνους άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, καθώς και χορευτές- χορεύτριες (με δυνατότητα ανάγνωσης μουσικής παρτιτούρας) ηλικίας έως 35 ετών, για τους ρόλους της παράστασης. Η γνώση κάποιου μουσικού οργάνου θα εκτιμηθεί.

Η κατάθεση βιογραφικών θα γίνει αποκλειστικά μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση smdept@n-t.gr με την ένδειξη στο θέμα «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ SHREK». Δεκτά θα γίνονται τα βιογραφικά που θα κατατεθούν από σήμερα (26/8) μέχρι και τις 30 Αυγούστου, αυστηρά.

Το βιογραφικό σημείωμα είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από μία ή δύο φωτογραφίες, καθώς και να αναγράφεται και η ημερομηνία γέννησης του εκάστοτε υποψήφιου.

Οι συμμετέχοντες στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει ένα θεατρικό μονόλογο και ένα τραγούδι από μιούζικαλ της επιλογής τους (με ελληνικό ή αγγλικό στίχο). Το τραγούδι θα ερμηνεύεται από τους υποψήφιους με τη συνοδεία πιάνου από τον μουσικό της παράστασης.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Εθνικού, το σύνολο των βιογραφικών που θα κατατεθούν ηλεκτρονικά εντός προθεσμίας, θα προωθηθούν στον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς του συνεργάτες από τους οποίους θα γίνει η επιλογή εκείνων που θα συμμετέχουν τελικά στην ακρόαση. Όλοι όσοι καταθέσουν βιογραφικό θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση.

Οι παραστάσεις της παραγωγής θα είναι πρωινές για σχολεία και τα σαββατοκύριακα απογευματινές για το κοινό.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού