Προσλήψεις στη Μονοτεχνική Δημοτική Α.Ε. Δάφνης Υμηττού

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 237

1234e-300x250Η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου  χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Μονομετοχικής Δημοτικής ΑΕ Δάφνης- Υμηττού που εδρεύει στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού, και συγκεκριμένα του  εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

  • 101 – ΥΕ ΒΟΗΘΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ για 8 ΜΗΝΕΣ – 2 άτομα

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε. Δάφνης- Υμηττού, Ηλιουπόλεως 120, Τ.Κ.17237 Δάφνη, υπόψιν κου Ζαφειρόπουλου Βασίλη (τηλ. επικοινωνίας:210-9750713).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για όλες τις πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αιτήσεις εργασίας εκπαιδευτικού προσωπικού στα καλλιτεχνικά σχολεία 2014-2015
Προηγούμενο άρθρο
10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου
Μενού