Θέσεις Εργασίας στην ΕΛΓΕΚΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 326

seminarioΝέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία ΕΛΓΕΚΑ, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων.

Η θέση αφορά SAP Senior Consultant, ενώ ο νέος συνεργάτης θα έχει ως αρμοδιότητες την καταγραφή και ανάλυση επιχειρηματικών διαδικασιών, το συντονισμό και τη συμμετοχή στην υλοποίηση διαφόρων έργων, την παραμετροποίηση SAP, εκπαίδευση/υποστήριξη χρηστών και την επίλυση προβλημάτων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Ανώτατης ή Ανώτερης Σχολής, ιδανικά με κατεύθυνση στην Πληροφορική, πενταετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, πλήρη γνώση και εμπειρία των SD, WMS και καλή γνώση στα PI,MM modules του SAP και εμπειρία στον σχεδιασμό -κατασκευή- τεστ και ανάπτυξη SAP λύσεων.

Επιπλέον, απαιτούνται ευχέρεια στην επικοινωνία, προσαρμοστικότητα, ομαδικό πνεύμα εργασίας, άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας, ενεργητικότητα και δυνατότητα μετακινήσεων.

Παράλληλα η εταιρεία θα καλύψει μια θέση Senior Brand Manager. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων / Οικονομικά και ιδανικά μεταπτυχιακό με ειδίκευση στο Marketing, από πέντε έως οχτώ έτη εμπειρίας σε τμήμα Μarketing/Trade Marketing ταχυκίνητων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG’s), εμπειρία Budgeting/Forecasting και άριστη χρήση των Η/Υ, της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας.

Η γνώση σε SAP (Cognos) θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο email:hr@elgeka.gr

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στο Βερολίνο
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για προγραμματιστές χρηματοοικονομικών στη Profile A.E.
Μενού