Θέσεις εργασίας ανέργων για 5 μήνες σε νοσοκομεία

Κοινοποιήστε το άρθρο

nosileutesΤρεις χιλιάδες θέσεις πεντάμηνης διάρκειας θα προκηρυχθούν μέσω ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλυφθούν κενά σε φορείς του υπουργείου Υγείας και στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και θα αφορούν διάφορες ειδικότητες προσωπικού όπως: βοηθητικό υγειονομικό, διοικητικό-λογιστικό, νοσηλευτικό, τεχνικό, υπαλλήλους πληροφορικής, διοικητικούς γραμματείς κ.τ.λ.

Η προκήρυξη του προγράμματος θα γίνει στο τέλος Οκτωβρίου.

Οι αμοιβές όσων απασχοληθούν καθορίζονται στα 19,6 ευρώ την ημέρα και όχι περισσότερα από 490 ευρώ τον μήνα για ανέργους άνω των 25 ετών και 17,1 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 427 ευρώ τον μήνα για ανέργους κάτω των 25 ετών.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

5 απαντήσεις στο “Θέσεις εργασίας ανέργων για 5 μήνες σε νοσοκομεία”

  1. Ενδιαφερομαι πολυ για αυτο το προγραμμα , θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μαθω σε ποια νοσοκομεια θα γίνουν προσλήψεις και που μπορω να απευθυνθώ για περισσότερες πληροφορίες?

  2. Και εγώ έχω εργαστεί το 2010 στο ιπποκρατειο Θεσσαλονίκης με 8μήνη σύμβαση.Θάθελα πολύ να ξαναδουλεψω ως τραυματιοφορεας και πάλι!!!!πείτε μου ποτέ και πως θα κάνουμε αιτήσεις!!!?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *