Θέσεις Εργασίας Δήμο Ορεστιάδας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 180

images (23)Το ΔΣ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, προκηρύσσει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία τμημάτων της επιχείρησης για τη δημιουργική περίοδο 2014-2015 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα πέντε ( 15 ) ατόμων καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση, ενώ έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο από τα αντικείμενα που προκηρύσσονται.

Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς και επί ποινής  αποκλεισμού τα εξής δικαιολογητικά:

1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 ΠΔ 50/2001 και Ν.148/11914) και αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ .

3. Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας / προϋπηρεσίας

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 6

5. Βιογραφικό σημείωμα

6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία δηλώνεται:  α)Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη β) Ότι δεν παραπέμφηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο έγκλημα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα

7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία οι άνδρες υποψήφιοι θα αναγράφουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή ότι έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές

Όσοι προσληφθούν θα προσκομίσουν ποινικό μητρώο κατά την υπογραφή της σύμβασης καθώς και τυχόν απαραίτητη άδεια εργασίας από την Υπηρεσία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την ανακοίνωση της πρόσληψης από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.) στη Δ/νση: Κων/πολεως 59 καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 15:00μ.μ. ή μέσω της ιστοσελίδας της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.: http://dikepao.blogspot.gr.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 22 έως τη Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00μ.μ.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη

ΕΣΠΑ Εργασία – Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Πρέσια Ιωάννα
(ioanna_prs@hotmail.com)

Μενού