Θέσεις Εργασίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου

Κοινοποιήστε το άρθρο

jobhuntΑπό τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” ζητείται άμεσα η κάλυψη της παρακάτω θέσης Πωλητής με Έδρα την Λάρισα 

Η θέση: Ο/η κατάλληλος υποψήφιος/ία θα είναι υπεύθυνος/η για:
Την επίτευξη των στόχων πωλήσεων και την παρακολούθηση των πελατών. Την εφαρμογή της εταιρικής στρατηγικής στις πωλήσεις. Την παρακολούθηση του ανταγωνισμού και την ενημέρωση της Διεύθυνσης Πωλήσεων. Την εφαρμογή της εταιρικής πιστωτικής πολιτικής και τη διασφάλιση της είσπραξης απαιτήσεων. Τη διεύρυνση της πελατειακής βάσης και την ανάπτυξη νέων αγορών.
ΠροσόνταΠτυχίο Πανεπιστημιακού η Τεχνολογικού επιπέδου. Αριστη γνώση Αγγλικών. Αριστη γνώση χρήσης Η/Υ και συστημάτων ERP. Οργανωτικές ικανότητες αποτελεσματικότητα και πνεύμα ομαδικότητας. Ικανότης Μτουργιας υπό πίεση και επίλυσης προβλημάτων. Καλή εμφάνιση. Ηλικία έως 35 ετών. Προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.
Η εταιρεία προσφέρει: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Εταιρικό αυτοκίνητο. Εταιρικό κινητό τηλέφωνο. Διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα έως και την 5/12/2015 με e-mail στο: kokkalis@dimitra-wine-producer.gr
ή με ΦΑΞ στο 24280 77276
Πηγή: Ελευθερία της Λάρισας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *