Θέσεις Εργασίας για επιστήμονες στο Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 130

kepeo05Το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη συμβάσεων έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου 1 «Επανασχεδιασμός και ανάπτυξη του ΕΑΝ στα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές της χώρας» της πράξης «Ανάπτυξη του Εθνικού Αρχείου Νεοπλασιών».

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Ιατρικής Σχολής
  • Τουλάχιστον διετής εμπειρία ως Υπεύθυνος/Διευθυντής Αρχείου Νεοπλασιών
  • Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην επιδημιολογία, ογκολογία, δημόσια υγεία ή σε συναφείς περιοχές έρευνας
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. μέχρι τις 11/02/2015 και ώρα 15:00. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. http://www.keelpno.gr (καρτέλα Προκηρύξεις/Διαγωνισμοί) και στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης http://www.ygeia-pronoia.gr (καρτέλα Έργα/Προκηρύξεις Έργων Δικαιούχων).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού