Θέσεις Εργασίας για Υπαλλήλους στον Τομέα διαχείρισης κτιρίων στις Βρυξέλλες στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 142

images (9)Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) προκηρύσσει διαδικασία επιλογής με σκοπό τη δημιουργία βάσης δεδομένων των επιτυχόντων υποψηφίων, από την οποία θα προσλαμβάνει συμβασιούχους υπαλλήλους στον τομέα της διαχείρισης των κτιρίων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσλαμβάνει συμβασιούχους υπαλλήλους ως πρόσθετο προσωπικό σε τεχνικούς τομείς. Οι συμβασιούχοι υπάλληλοι υπόκεινται στους όρους που προβλέπονται στην ενότητα IX της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η βάση δεδομένων των υποψηφίων θα χρησιμοποιείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο τόπος εργασίας θα είναι κυρίως οι ;, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών.

Οι διαδικασίες επιλογής συμβασιούχων υπαλλήλων προσελκύουν συνήθως πολύ μεγάλο αριθμό υποψηφίων με υψηλά προσόντα, οι οποίοι περνούν με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής. Ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, για ορισμένες κατηγορίες, ενδέχεται ο αριθμός των ονομάτων στη βάση δεδομένων να είναι μεγαλύτερος από τις ανάγκες των οργάνων.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τις εκτιμώμενες ανάγκες για συμβασιούχους υπαλλήλους σε αυτόν τον τομέα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, λαμβανομένης υπόψη της εναλλαγής του προσωπικού.

Ο αριθμός επιτυχόντων που θα χρειαστούν κατά την περίοδο 2015-2017 εμφαίνεται στον ακόλουθο πίνακα:

40 Κύριος υπεύθυνος κτιρίου

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Οφείλετε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται στον δικτυακό τόπο της EPSO (http://europa.eu/epso/apply/jobs/index_el.htm), και ιδίως στις οδηγίες ηλεκτρονικής εγγραφής. Πρέπει να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο εγγραφής στην αγγλική, τη γαλλική ή τη γερμανική γλώσσα.

Πρέπει να λάβετε κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε η ηλεκτρονική εγγραφή σας να ολοκληρωθεί εντός της ταχθείσας προθεσμίας. Σας συμβουλεύουμε να μην περιμένετε την τελευταία στιγμή για να εγγραφείτε, δεδομένου ότι ο έκτακτος φόρτος των γραμμών ή οποιοδήποτε πρόβλημα στη σύνδεση με το Διαδίκτυο ενδέχεται να σας αναγκάσει να επαναλάβετε τη διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής, πράγμα αδύνατον μετά την εκπνοή της εν λόγω προθεσμίας.

Μετά την επικύρωση της εγγραφής σας, δεν θα μπορείτε πλέον να προβείτε σε καμία αλλαγή, και η EPSO προβαίνει αμέσως στην επεξεργασία των καταχωρηθέντων στοιχείων για τη διοργάνωση της διαδικασίας επιλογής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ (συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης): 24 Φεβρουαρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέο Πρόγραμμα «εργοδότη ύστατης καταφυγής» για ανάσχεσης της ανεργίας 300.000 ανέργων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
Μενού