ΑΣΕΠ: Παράταση υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 3Κ/2016

Κοινοποιήστε το άρθρο

asep-774x320-620x320Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι, λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν, η προθεσμία υποβολής τωνηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 8/2-11-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα οκτώ (58) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Γεν. Γραμ. Εμπορίου, Γεν. Γραμ. Βιομηχανίας, ΕΤΕΑΝ Α.Ε.), στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία, Ε.Α.Κ.Θ), στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.), παρατείνεται μέχρι την 6η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 24:00.

Περαιτέρω, το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, λόγω εργασιών αναβάθμισης των υπολογιστικών συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας του (www.asep.gr): Εγγραφή Νέου Χρήστη μέσω Γ.Γ.Π.Σ. και Συνδεθείτε μέσω ΓΓΠΣ δεν θα είναι διαθέσιμες το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Δεκεμβρίου 2016.

Συνεπώς, κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όσοι υποψήφιοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν εγγραφεί μέσω Γ.Γ.Π.Σ.) μπορούν να συνδεθούν, με κωδικούς ΑΣΕΠ. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται τους κωδικούς ΑΣΕΠ μπορούν στη φόρμα «Είσοδος Μέλους» να πατήσουν «Ξέχασα τον κωδικό μου» ώστε να τους αποσταλεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης στο e-mail τους. Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να εγγραφούν ως Νέοι Χρήστες μέσω του διαδικτυακού τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Εγγραφή Νέου Χρήστη).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά(2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο enimerosi@asep.gr

Για τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100):

Τις εργάσιμες ημέρες

  • Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες

  • Κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00

ή  μέσω email στο helpdesk@asep.gr

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, η προθεσμία της οποίας  παρατείνεται μέχρι και την 9η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2016

Τ.Θ. 14.308

Αθήνα Τ.Κ. 115.10

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *