Aegean & Ryanair ζητούν 200 άτομα για προσωπικό καμπίνας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 193

Ευκαιρία καριέρας σε περισσότερα από 200 άτομα δίνουν δύο αεροπορικές εταιρείες οι οποίες αναζητούν πλήρωμα καμπίνας.

Η Αεροπορία Αιγαίου ΑΕ (Aegean Airlines) και ο ιρλανδικός αερομεταφορέας Ryanair αναζητούν προσωπικό για να καλύψουν τις επιχειρησιακές τους ανάγκες για το 2018.

Οι υποψήφιοι δεν απαιτείται να είναι κάτοχοι πτυχίων ανώτερων ή ανώτατων σχολών, εντούτοις θα θεωρείται πρόσθετο προσόν, όπως και η γνώση ξένων γλωσσών.

Ειδικότερα, η Aegean Airlines αναζητεί μέλη πληρώματος θαλάμου επιβατών με έδρα την Αθήνα.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου, άριστη γνώση αγγλικών, δεύτερη ξένη γλώσσα (γαλλικά ή ρωσικά ή ιταλικά ή γερμανικά) θα θεωρηθεί προσόν, πτυχία ανώτερων ή ανώτατων σχολών επίσης θα θεωρηθούν προσόντα. Για τους άντρες υποψηφίους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Στα υποβληθέντα βιογραφικά σημειώματα είναι απαραίτητο οι υποψήφιοι για τις θέσεις να επισυνάπτουν και μια πρόσφατη φωτογραφία. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές έως και τις 15 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά και μόνο. Αιτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.jobs.net/jobs/aegeanair/el-gr/job/Greece/CABIN-CREW-MEMBER/J3H3JY66NRB4FCFT3PD/.

Ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Ryanair μέσω του επίσημου συνεργάτη της Crewlink διοργανώνει ημέρες καριέρας σε Αθήνα (8/9) και Θεσσαλονίκη (15/9) προκειμένου να δεχθεί τις αιτήσεις ατόμων που επιθυμούν να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει ταξιδιωτικά προνόμια, βοηθητικό επίδομα 1.200 ευρώ και τριετές συμβόλαιο στους υποψηφίους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης EASA.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ryanair, οι υποψήφιοι δεν απαιτείται να διαθέτουν προγενέστερη επαγγελματική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας, εκτός από την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία και τη Γερμανία.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν σε τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, εταιρείες τροφίμων και ενέργειας κυρίως για θέσεις συμβούλων τηλεφωνικών πωλήσεων. Αιτήσεις θα μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο: http://www.crewlink.ie/apply-now/?

 

 

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΤΟΜΥ: Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις για τις 2.868 προσλήψεις
Προηγούμενο άρθρο
Τέσσερις διαγωνισμοί για 1.029 μόνιμους μέχρι τέλος του έτους
Μενού