Θέση εργασίας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 221

Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Έργου με τίτλο «Ionian-Adriatic earLy wARning Monitoring System (i-ALARMS)» της δράσης INTERREG IPA II CROSS-BORDER COOPERATION PROGRAMME GREECE-ALBANIA 2014-2020 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (85%) και την Εθνική συμμετοχή (15%) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού (κωδ. θέσης: 1542).

Οι ενδιαφερόμενες/οι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:
– Διδακτορικός τίτλος Θετικών Επιστημών σχετικός με μετεωρολογικά ραντάρ από ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση επιλογής πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών και τίτλος αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τίτλο σπουδών από την αλλοδαπή).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δρ. Ι. Καλόγηρο, Κύριο Ερευνητή του ΕΑΑ/ΙΕΠΒΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jkalog@noa.gr(link sends e-mail).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου του Ε.Κ. “Αθηνά”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Μενού