10 & 11 Μαρτίου Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στην Αθήνα- Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ
Views: 303

networking-event1Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ολοκληρωμένης Επιχειρηματικής Υποστήριξης “Enterprise Europe Network – Hellas” προσκαλεί εκπροσώπους Mικρομεσαίων επιχειρήσεων και Oργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον Eυρωπαϊκό χώρο, να συμμετέχουν στη διεθνή εκδήλωση διμερών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 11 Μαρτίου 2014.

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Antonio Tajani, μετά την επιτυχή επίσκεψή του την Αθήνα για την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας το περασμένο έτος (474 συμμετέχοντες, 1248 συνεδριάσεις), σε συνεργασία με την Επίτροπο Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κα Μαρία Δαμανάκη, το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού με την υποστήριξη του “Enterprise Europe Network – Hellas”, διοργανώνουν εκδήλωση διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων με επίκεντρο τον Τουρισμό και τη Γαλάζια Ανάπτυξη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου 2014, υπό την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος είναι να προωθηθεί η επιχειρηματική σύμπραξη μεταξύ ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τομείς που προσδιορίζονται ως κρίσιμοι παράγοντες για την ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Βασικοί θεματικοί τομείς

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • Αγροτικά/γεωργικά προϊόντα, Τρόφιμα & Υδατοκαλλιέργειες
  • Βιοτεχνολογία
  • Ενέργεια
  • Τουρισμός
  • Γιατί να συμμετέχει μια επιχείρηση;

Η εκδήλωση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για:

  • Επιχειρήσεις από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, νέους πελάτες/προμηθευτές και νέες τεχνολογίες
  • Επιχειρήσεις από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά και τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα
  • Να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο των ανοικτών προσκλήσεων του προγράμματος Ορίζοντας 2020.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα Jumbo σε όλη την Ελλάδα
Προηγούμενο άρθρο
3.800 αεροσυνοδούς για την φετινή χρονιά αναζήτα η Emirates
Μενού