3.800 αεροσυνοδούς για την φετινή χρονιά αναζήτα η Emirates

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 246

Emirates-airlineΗμέρα Καριέρας διοργανώνει η Emirates στην Αθήνα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 09:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace.

Ο αεροπορικός κολοσσός, ο οποίος πραγματοποιεί πτήσεις σε 142 προορισμούς σε συνολικά 80 χώρες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς.

Κατά την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για τον ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι.

Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων.

Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν μία φωτογραφία με επαγγελματική αμφίεση.

Πηγή: Alfavita.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
10 & 11 Μαρτίου Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στην Αθήνα- Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα
Προηγούμενο άρθρο
Μέχρι το Πάσχα αναμένεται η προκήρυξη για τις 160 θέσεις στο Λιμενικό
Μενού