Τελευταία τμήματα πριν τις εξετάσεις Security

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 213

​   elkedimelkedim neo kanoniko_300 Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός του Φεβρουαρίου ​οι ημερομηνίες εξετάσεων του ΚΕΜΕΑ και του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση επαγγελματικής άδειας προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (Security).

Οι εξετάσεις αφορούν τους νεοεισερχόμενους στο Επάγγελμα που δεν διαθέτουν σχετική άδεια και τους εργαζόμενους στον κλάδο με άδεια που δεν έχουν αποκτήσει τη σχετική πιστοποίηση από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ.

elkedim  Τα Ελληνική Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) υλοποιούν ταχύρρυθμα προγράμματα με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης με τις χαμηλότερες τιμές διδάκτρων τόσο για τους νεοεισερχόμενους στον κλάδο (υποχρεωτική εκπαίδευση 105 ωρών) όσο και για τους εργαζόμενους ή κατόχους σχετική άδεια για την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις (προαιρετική εκπαίδευση 24 ωρών).

Η ομάδα των εισηγητών-καθηγητών των ΕΛΚΕΔΙΜ αποτελείται από άριστους επαγγελματίες του κλάδου των σωμάτων ασφαλείας καθώς και από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία των υποψηφίων.

Έχουν ανακοινωθεί και είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα security.freestudies.gr τα τελευταία τμήματα πριν τις αναμενόμενες εξετάσεις με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές διδάκτρων.

Πραγματοποιήστε άμεσα την κράτηση σας on-line ή τηλεφωνήστε στους αριθμούς:

 

  • 2312208295 κα Νόπη  Κουρπαγιαννίδου
  • 2331800052 κα Μαρία Ιωάννου
  • 2312200429 κα  Χριστίνα Τσελεμπόνη

 

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Υπουργείο Εργασίας: Τι πρέπει να προσέξουν οι άνεργοι του ΟΑΕΔ
Προηγούμενο άρθρο
Τον Φεβρουάριο οι αιτήσεις για 1.665 μόνιμες και εποχικές θέσεις στο Δημόσιο
Μενού