Τον Φεβρουάριο οι αιτήσεις για 1.665 μόνιμες και εποχικές θέσεις στο Δημόσιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 120

Four business people waiting for job interview in a bright officΑνοίγουν μέσα στο Φεβρουάριο οι αιτήσεις σε έξι διαγωνισμούς για την πρόσληψη 1.665 μονίμων και εποχικών υπαλλήλων. Στο ΑΣΕΠ ετοιμάζονται δυο νέες προκηρύξεις για 36 διανομείς στα ΕΛΤΑκαι 151 υπαλλήλους πληροφορικής στο υπουργείο Δικαιοσύνης (δικαστήρια). Παράλληλα, μέσα στο Φεβρουάριο θα «τρέξουν» οι αιτήσεις για 1404 θέσεις φυλάκων και νυχτοφυλάκων σε μουσείακαι αρχαιολογικούς χώρους. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός των 49 λιμενοφυλάκων που ολοκληρώνεται στις 17/2 ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί νέα προκήρυξη του υπΟικονομικών για 25 χημικούς στη Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων.

Προκήρυξη Διαγωνισμού για 49 Δόκιμους Λιμενοφύλακες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η διαδικασία αιτήσεων στην προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος μέσω της οποία θα προσληφθούν 49 δόκιμοι λιμενοφύλακες. Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει ως εξής: α. Κατηγορία Μηχανικών Ε.Ν.: τριάντα έξι (36) θέσεις, από υποψηφίους κατόχους Πτυχίου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Πτυχίου Τεχνικού-Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β” ΚΥΚΛΟΥ (απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών), στην ειδικότητα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού αντίστοιχα.Δειτε περισσότερα εδω

Προκήρυξη για 36 μόνιμους υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ

Μέσω ΑΣΕΠ θα προσληφθούν 36 μόνιμοι υπάλληλοι στα Ελληνικά ταχυδρομεία. Η προκήρυξη βρίσκεται στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής και αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προσληφθούν 36 διανομείς.

Από μέρα σε μέρα η νέα προκήρυξη για 151 μόνιμους στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Θέμα ημερών είναι πλέον η έκδοση της προκήρυξης για την πρόληψη 151 μονίμων σε φορείς του υπουργείου Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες η ροκλήρυξη με αριθμό 1Κ/2016 του ΑΣΕΠ θα δημοσιευτεί στην Εφημεριδα της Κυβερνήσεως μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν 88 υπάλληλοι ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής (Επιστήμης των Υπολογιστών ή Μηχανικών Η/Υ) και 63 υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής (ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων), οι οποίοι θα εργαστούν κυρίως ως δικαστικοί υπάλληλοι στα διοικητικά, πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, καθώς και στις Εισαγγελίες όλης της χώρας. Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει με τη διαδικασία πινάκων προτεραιότητας (σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2190/94) από κατόχους ομωνύμου ή ταυτοσήμου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου ή διπλώματος ΑΕΙ/ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισοτίμου αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής. Παράλληλα οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλή γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής ή Ισπανικής), ενώ ειδικά για τις θέσεις ΠΕ απαιτείται η γνώση επεξεργασίας ελληνικών και ξενόγλωσσων κειμένων και πινάκων σε Η/Υ.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τελευταία τμήματα πριν τις εξετάσεις Security
Προηγούμενο άρθρο
«Ξεπαγώνουν» 802 προσλήψεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Μενού