Απόκτησε Αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Εξ αποστάσεως από το Μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 287

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι πτυχιούχοι αναζητούν μεταπτυχιακά προγράμματα τα οποία θα τους προσφέρουν επαγγελματική εξειδίκευση.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πραγματοποιεί αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ  εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά προγράμματα κάνοντας χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών και των πιο σύγχρονων μοντέλων σχεδιασμού μάθησης.

Η χρήση των νέων τεχνολογιών και η επανάσταση που φέρνει η εξ αποστάσεως μάθηση μέσω του διαδικτύου, είναι πλέον αναπόσπαστο στοιχείο του σύγχρονου κόσμου. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει πλέον εδραιωθεί ως το ‘νέο κύμα’ εξέλιξης στην εκπαίδευση.

Οι τομείς που ελκύουν τους περισσότερους ενδιαφερόμενους είναι η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας ως Δεύτερης/Ξένης, της Δημόσιας Διοίκησης και της Διοίκησης των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

Τα Μεταπτυχιακά αυτά έχουν την ιδιαιτερότητα να απευθύνονται σε πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, να τους διευρύνει τη δυνατότητα των εναλλακτικών επαγγελματικών επιλογών πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιόδους κρίσεων, να τους δίνει εξειδικευμένη γνώση σε ειδικότητες αιχμής και να τους βοηθά στην αξιολόγησή και στην παραπέρα εξέλιξή τους στο χώρο εργασίας.

 

Διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας ως Δεύτερης/ Ξένης  Γλώσσας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)- Αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ

Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στην Δημόσια Διοίκηση

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό Α.Ε
Προηγούμενο άρθρο
Εκρηκτική άνοδος του τουρισμού στο πρώτο εξάμηνο
Μενού