Μοριοδοτούμενη επαγγελματική κατάρτιση στην Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου.

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 289

Η Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου αποτελεί μείζον εκπαιδευτικό ζήτημα και μια συνεχή δυναμική διαδικασία αυτοαξιολόγησης που είναι απαραίτητη και αναπόσπαστη από την ομαλή λειτουργία του σχολικού συστήματος. Η ανάγκη αξιολόγησης προκύπτει από το γεγονός ότι κάθε κοινωνία πρέπει να έχει τη βεβαιότητα ότι το παρεχόμενο από το θεσμό του σχολείου εκπαιδευτικό έργο ικανοποιεί τις παρεχόμενες ανάγκες και είναι ποιοτικά υψηλού επιπέδου.

Στόχος του προγράμματος «Μοριοδοτούμενη Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Έργου» είναι να αποκτήσουν οι καταρτιζόμενοι γνώσεις και δεξιότητες στο σχεδιασμό και την οργάνωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού, του μαθητή, του εκπαιδευτικού υλικού, της σχολικής μονάδας και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στην εκπαιδευτική ηγεσία, στην επαγγελματική εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας της σχολικής μονάδας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σε Συμβούλους Σταδιοδρομίας στις Δομές Δια Βίου Μάθησης, σε γονείς, σε φοιτητές, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ, ΚΔΒΜ), καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για τη μελέτη του θεμελιώδους ζητήματος της αξιολόγησης.

Γιατί να το παρακολουθήσετε:

  1. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 31/07/2018, Αρ. Φύλλου 3134 με θέμα: «Κριτήρια και διαδικασία επιλογής Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης της πράξης «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)» στα πλαίσια Προγραμματικών Συμβάσεων».
  2. Αποκτώ σημαντικό επιστημονικό εφόδιο στις επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης.
  3. Εξασφαλίζω ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για την ένταξή μου στα μητρώα «επόπτη ποιοτικού ελέγχου σε επιχειρήσεις», «εκπαιδευτών» και «συμβούλων σταδιοδρομίας» των λεγόμενων Κοινωνικών Εταίρων (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΔΥ, ΣΕΤΕ), σύμφωνα με τις σχετικές προκηρύξεις τους.
  4. Εξασφαλίζω συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).
  5. Το σεμινάριο οδηγεί σε προαιρετική πιστοποίηση, Vocational Training Program in Assessment of Educational Work, από την VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Έναρξη επόμενου τμήματος: 10 Ιανουαρίου 2019. 

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μενού