Νέο προσωπικό ζητά η APIVITA

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 273

APIVITA logoΑισθητικοί και κομμωτές

Νέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό της η APIVITA, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του φυτικού φυσικού καλλυντικού.
Ειδικότερα, η εταιρεία θα προσλάβει 16 συνεργάτες προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του νέου σύγχρονου πολυχώρου της στο Κολωνάκι.
Αισθητικοί
Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στον πολυχώρο της εταιρείας στο Κολωνάκι
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άτομα δραστήρια, ευέλικτα, δημιουργικά, με γνώση και πάθος για τα φυσικά – φυτικά καλλυντικά προϊόντα. Οι θέσεις αφορούν το Φαρμακείο και την Επιλεκτική διανομή. Τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται είναι πτυχίο Σχολών Αισθητικής, καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και των Η/Υ και εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και πώλησης. Επιθυμητή είναι η τριετής εμπειρία σε προώθηση καλλυντικών προϊόντων στο Φαρμακείο ή στην Επιλεκτική.

Κομμωτές
Για τις ανάγκες του νέου κομμωτηρίου, το οποίο θα λειτουργήσει στον πολυχώρο της Apivita, η εταιρεία θα προσλάβει Κομμωτή / Κομμώτρια με εξειδίκευση στη βαφή των μαλλιών και το κούρεμα, Κομμωτή / Κομμώτρια με εξειδίκευση στο χτένισμα και κούρεμα και Βοηθό Κομμωτή / Κομμώτριας με εξειδίκευση στο λούσιμο και χτένισμα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Σχολών Κομμωτικής, ενώ επιθυμητή είναι η τριετής εμπειρία σε Κομμωτήρια και αντίστοιχες θέσεις. Για τις θέσεις απαιτούνται ακόμη, εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και πώλησης και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ταμίας
Ο κάτοχος της θέση διαχειρίζεται το ταμείο του πολυχώρου (άνοιγμα και κλείσιμο ταμείου), ενώ έχει ως αρμοδιότητες την έκδοση φορολογικών παραστατικών, όπως αποδείξεις λιανικής και τιμολόγια, τη γνώση και εφαρμογή της εμπορικής πολιτικής του καταστήματος και την ενημέρωση των πελατών για παροχές και συστήματα μπόνους ανάλογα με τις αγορές. Για τη θέση απαιτείται απαραίτητη εμπειρία από δύο έως τρία χρόνια σε αντίστοιχη θέση πολυκαταστήματος, σπουδές σε τομείς Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων ή και Λογιστικής, εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και πώλησης, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας για επιτυχή επικοινωνία με ξένους πελάτες και πολύ καλή γνώση Η/Υ.

Υπεύθυνος Service Juice Bar
Ο κάτοχος της θέσης θα ασχοληθεί με τη διαχείριση του juice bar, την προετοιμασία φυσικών χυμών και ροφημάτων βοτάνων όπως και το σερβίρισμα προς τους πελάτες. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν σπουδές σε τομείς που αφορούν την υγιεινή διατροφή και τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, ενώ επιθυμητή είναι η εμπειρία σε αντίστοιχους χώρους ξενοδοχείων, καφέ ή εστιατορίων. Τέλος, για τις θέσεις απαιτούνται εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και πώλησης, καθώς και καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ.

Φαρμακοποιός
Ο νέος συνεργάτης θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη του προσωπικού καλλυντικού μέσω των προϊόντων της σειράς Personal της APIVITA. Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει πτυχίο Φαρμακευτικής, εξειδίκευση και γνώσειςτωνΦυτικών Καλλυντικών Προϊόντων, Αρωματοθεραπείας και Βοτανοθεραπείας, Αισθητικής Δερματολογίας, εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και πώλησης και πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στη Δ/νση Ανθρωπίνων Πόρων της APIVITΑ, ΒΙ.ΠΑ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ/ ΤΚ 19003, στο φαξ 210 2843580 ή στο e-mail:hr@apivita.com. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-2854430.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Προσλήψεις στο Δήμο Πύδνας Κολινδρου για το πρόγραμμα άθληση για όλους
Προηγούμενο άρθρο
Διορίζονται αμετακλήτως… Σε 86 θέσεις με δικαστικές αποφάσεις
Μενού