500 Θέσεις Εργασίας σε επικουρικούς γιατρούς σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 228

giatros_sΠροσλήψεις επικουρικών γιατρών έχει εξαγγείλει ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, για το νέο έτος. Οι νέες θέσεις αφορούν σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων σε νοσοκοµεία, Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και ΕΚΑΒ. 
Οι προσλήψεις θα γίνουν από λίστες αλλά θα παρέχεται η δυνατότητα στους γιατρούς να υποβάλουν συµπληρωµατικές δηλώσεις εντός προθεσµίας.
Οι ενδιαφερόµενοι γιατροί θα πρέπει, µεταξύ άλλων, να καταθέσουν επικυρωµένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, από το οποίο θα προκύπτει ότι ο κάτοχος είναι Έλληνας πολίτης ή πολίτης κράτους-µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για τους πολίτες κρατών-µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται βεβαίωση γνώσης της ελληνικής γλώσσας, η οποία πιστοποιείται έπειτα από εξέταση από την αρµόδια επιτροπή του ΚεΣΥ.
Επίσης υποβάλλονται επικυρωµένο φωτοαντίγραφο του τίτλου ειδικότητας, πρωτότυπη βεβαίωση εγγραφής σε ιατρικό σύλλογο που η έκδοσή της να µην υπερβαίνει τις 60 (εξήντα) ηµέρες από την κατάθεσή της, βεβαίωση ή βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ως επικουρικού γιατρού, υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος στην οποία θα δηλώνει ότι δεν έχει αποποιηθεί θέση ΕΣΥ ή παραιτηθεί από θέση γιατρού ΕΣΥ και δεν έχει παραιτηθεί ή αποποιηθεί την επιλογή του σε θέση επικουρικού γιατρού.
Για τους οδοντιάτρους επικυρωµένο φωτοαντίγραφο πτυχίου ή αναγνώρισης ∆ΟΑΤΑΠ.
Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τη µεγαλύτερη ζήτηση είναι:

Γενικής Ιατρικής,
Παθολογίας,
Μαιευτικής,
ΜΕΘ,
Παιδιατρικής,
Αναισθησιολογίας,
Ορθοπαιδικής,
Ακτινοδιαγνωστικής,
Νεφρολογίας,
ΩΡΛ,
Ψυχιατρικής,
Καρδιολογίας,
Χειρουργικής κ.ά

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
90 δόκιμους λιμενοφύλακες στο Λιμενικό Σώμα
Προηγούμενο άρθρο
Ο ΟΑΕΔ μοιράζει δουλειά και μετρητά
Μενού