Παράταση στην υποβολή των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων του ΙΚΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 238

ikaΤην παράταση έως και 14/03/2014 της υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) -μισθολογικής περιόδου 12/2013 & 1/2014- (ασφαλιστικές εισφορές υπέρ Ε.Τ.Ε.Α, Τ.Α.Π.Ι.Τ και Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω), για τη διευκόλυνση των εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων (εκτός Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ), ανακοίνωσε η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Για τους εργοδότες Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. και ΟΤΑ, η υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων της μισθολογικής περιόδου 12/2013 παρατείνεται έως 31/03/2014.

Στη σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και υπέρ ΕΤΕΑ πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός των οριζόμενων προθεσμιών σε ενιαίο γραμμάτιο.

Διευκρινίζεται ότι οι αναλογούσες ασφαλιστικές εισφορές μηνός 1/2014 υπέρ Τ.Α.Π.Ι.Τ και Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω θα πρέπει να καταβληθούν με ξεχωριστό γραμμάτιο στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και όχι στα οικεία Ταμεία και Τομείς, όπως έπρεπε να καταβληθούν για το μήνα 12/2013.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ενημερωθείτε για τις αλλαγές στην Παιδεία – Νέο σύστημα μετάθεσης των εκπαιδευτικών
Προηγούμενο άρθρο
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα διατήρηση θέσεων εργασίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο- Συμπληρώστε την Αίτηση σας εδώ !
Μενού