Χρειάζεται βεβαίωση ΟΑΕΕ για την φορολογική δήλωση 2014

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 222

αρχείο λήψης (2)Ηλεκτρονικά θα εκτυπώσουν οι ασφαλισμένοι την βεβαίωση ΟΑΕΕ για την φορολογική δήλωση 2014 όπου αναγράφει τα ποσά που έχουν καταβάλει το 2013 για ασφαλιστικές εισφορές μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού.Ο οργανισμός ενημερώνει τους ασφαλισμένους του ότι δε θα σταλεί βεβαίωση του ΟΑΕΕ για την φορολογική δήλωση 2014 που αναγράφει τις καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές έτους 2013.

Η βεβαίωση από τον ΟΑΕΕ κρίνεται φέτος περισσότερο από ποτέ απαραίτητη για όλους τους ασφαλισμένους του Οργανισμού αφού για πρώτη φορά εκπίπτουν από τα έσοδα.

Η δυνατότητα έκδοσής τους παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας ΟΑΕΕ με τη συμπλήρωση των στοιχείων ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμός Μητρώου (ΕΑΜ). Σε περίπτωση μη ταυτοποίησης των στοιχείων, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να απευθύνονται για την έκδοσή τους, στα Περιφερειακά Τμήματα του Οργανισμού.

Προσοχή: Η εκτύπωση της Βεβαίωσης για Φορολογική Χρήση είναι δυνατή μόνο με την συμπλήρωση του ΑΦΜ, του ΑΜΚΑ και του ΕΑΜ (Ενιαίος Αριθμός Μητρώου) του Ασφαλισμένου. Αν ο ΑΜΚΑ ή/και ο ΑΦΜ δεν έχει καταχωρηθεί σωστά στο σύστημα του ΟΑΕΕ, το σύστημα δεν εκδίδει βεβαίωση και θα πρέπει ο ασφαλισμένος να απευθυνθεί στο αρμόδιο Περιφερειακό Τμήμα του ΟΑΕΕ έχοντας μαζί του:
  • α)Αστυνομική Ταυτότητα
  • β) Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας
  • γ) Βεβαίωση ΑΜΚΑ

 

Πηγή: pelop.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
400 προσλήψεις επιστημόνων στην γεωργία
Προηγούμενο άρθρο
Πρόταση κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων από το Οικονομικό Επιμελητήριο
Μενού