400 προσλήψεις επιστημόνων στην γεωργία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 213

episthmonesΠροσλήψεις θα κάνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και θα αφορούν νέους επιστήμονες σε τομείς της γεωργίας για την κάλυψη του νέου προγράμματος νέων γεωργών και την στελέχωση των Επιστημονικών Ινστιτούτων.Συγκεκριμένα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης, σε συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι το υπουργείο θα προχωρήσει άμεσα σε 400 προσλήψεις επιστημόνων με αντικείμενο την γεωργία όπου θα καλύψουν τις ανάγκες των επιστημονικών Ινστιτούτων αρμοδιότητας του υπουργείου.

Επίσης 300 προσλήψεις θα γίνουν από το υπουργείο και θα αφορούν μεταπτυχιακούς επιστήμονες σε τομείς της γεωργίας . «Θέλησα να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για την απασχόληση των νέων», είπε στον κ. Παπούλια ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Παπούλιας τον συνεχάρη για τις δράσεις που αναλαμβάνει και με ενδιαφέρον άκουσε τον κ. Τσαυτάρη να του λέει ότι στη Γαλακτομική Σχολή των Ιωαννίνων οι νέοι σπουδαστές από 60 που ενδιαφέρονταν κάθε χρόνο το προηγούμενο διάστημα, φέτος εγγράφηκαν 360. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφώνησε απόλυτα με τον σχεδιασμό προσλήψεων του υπουργείου.

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
3 Άτομα Ζητά το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
Προηγούμενο άρθρο
Χρειάζεται βεβαίωση ΟΑΕΕ για την φορολογική δήλωση 2014
Μενού