Πωλητές-τριες Ζητά η εταιρεία Lidl

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 15K

lidlΣε οκτώ διαφορετικές πόλης της Ελλάδος Ζητά Πωλητές-τριες η εταιρεία Lidl (ορισμένου χρόνου, ημιαπασχόληση).

Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας.

Τα καθήκοντά σας

Αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών. Φροντίζετε για την εξυπηρέτηση των πελατών και ασχολείστε με τη διάταξη και παρουσίαση των εμπορευμάτων, την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής και την καθαριότητα. Εργάζεστε με μερική απασχόληση, αναλαμβάνοντας βάρδιες.

Το προφίλ σας

Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι σημαντικά για εμάς. Έχετε ευχάριστη προσωπικότητα και αποτελείτε πρότυπο ευγένειας απέναντι στους πελάτες. Σας διακρίνουν υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Σας αρέσει η ομαδική εργασία και οι κοινοί στόχοι. Ιδανικά διαθέτετε εμπειρία στο χώρο του εμπορίου.

Τι προσφέρουμε

Αναλαμβάνετε μια ποικιλόμορφη εργασία με ελκυστικές αποδοχές και παροχές, όπως επιπρόσθετη ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, 4 περίπου εβδομάδων, σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη θέση σας, ώστε να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας, ακόμη και αν δε διαθέτετε σχετική εμπειρία.

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;

Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα, στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής. Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.

Σημείωση: Η αίτησή σας αφορά μόνο τη συγκεκριμένη αγγελία και δε θα ληφθεί υπόψη για άλλες θέσεις ή περιοχές.

Πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στο πεδίο «Προστασία προσωπικών δεδομένων».

Πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας εδώ

ΠΗΓΗ: lidl.gr

Μενού