Θέσεις Εργασίας στη Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Ενότητας – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 161

images (5)Η Περιφέρεια Κέντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει  ότι πρόκειται να προβεί στην πρόσληψη προσωπικού, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνο, διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής –  Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και ειδικότερα:

  • 1 ΠΕ Κτηνιάτρων 
  • 1 ΤΕ Ζωικής Παραγωγής 
  • 2 ΥΕ Εργατών/τριών

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο. Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας- Διεύθυνση Διοίκησης – Βασ. Όλγας 198, Τ.Κ 546 55  Θεσσαλονίκη, απευθύνοντας την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψη κας. Μ. Πουρνάρα ή κου. Αθ. Γκούγκου.

Οι παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται από το Τμήμα Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοίκησης – Βασ. Όλγας 198, Τ.Κ 546 55 Θεσσαλονίκη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρα 9.00 – 13.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση της Ανακοίνωσης από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας www.pkm.gov.gr και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Ενημέωση Æ Προκηρύξεις  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσωπικού στα τηλέφωνα 2313 – 319936 και 319737.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού