Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 170

1_-300x200Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έξι (6) ατόμων ΔΕ  Ναυαγοσωστών διάρκειας δέκα (10) ημερών για την πραγματοποίηση του προγράμματος «Παιδί και  θάλασσα» έτους 2014 του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει:

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας τους.

2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της  θέσεως που επιλέγουν.

3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά: 1) Ανεπικύρωτο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή επικυρωμένα άλλα  δημόσια έγγραφα από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή  βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται  ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας οδήγησης ή τις κρίσιμες  σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν  προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στη Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Ενότητας – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Προηγούμενο άρθρο
Ευρωπαϊκή στήριξη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Μενού