Θέσεις Εργασίας στη Leroy Merlin

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 269

leroyΝέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία Leroy Merlin. Η εταιρεία θα καλύψει θέσεις για συμβούλους πώλησης και interior design.

Σύμβουλοι πώλησης

Οι σύμβουλοι πωλήσεων που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν στα τμήματα κήπου, χρωμάτων, ξυλείας και οικοδομικών υλικών

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στα τμήματα κήπου, χρωμάτων, ξυλείας και οικοδομικών υλικών. Οι νέοι συνεργάτες θα ακούν με προσοχή τις ανάγκες των πελατών τους και θα τους βοηθούν να κάνουν τις σωστές επιλογές. Παράλληλα θα εξηγούν στους πελάτες τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη των προϊόντων καθώς και τον τρόπο εφαρμογής τους, ενώ θα φροντίζουν καθημερινά την εικόνα του τμήματός τους. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον διετή εμπειρία σε καταστήματα λιανεμπορίου σε αντίστοιχα τμήματα, ενώ επιθυμητό είναι το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ. Επίσης, θα πρέπει να διαθέτουν καλή γνώση Αγγλικών, καλή γνώση Η/Υ και επαφή με τις νέες τεχνολογίες.

Interior designer

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον διετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση σχεδίου, ενώ επιθυμητό είναι το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ. Επιπλέον, απαιτούνται καλή γνώση Αγγλικών, καλή γνώση Η/Υ και επαφή με τις νέες τεχνολογίες, ικανότητα επικοινωνίας, προσανατολισμός στον πελάτη, προθυμία και αυτο-παρακίνηση, πνεύμα συνεργασίας, ικανότητα οργάνωσης και διάθεση για προσωπική εξέλιξη.

Σύμβουλος πώλησης project
Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τριετή εμπειρία σε εξειδικευμένο εμπορικό κατάστημα με είδη κατοικίας, καλή γνώση Αγγλικών, καλή γνώση Η/Υ και επαφή με τις νέες τεχνολογίες, ενώ επιθυμητή είναι η γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων και το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ. Για τη θέση απαιτούνται ικανότητα επικοινωνίας, υψηλή αίσθηση ικανοποίησης του πελάτη, ικανότητα οργάνωσης και διάθεση για προσωπική εξέλιξη.

Αποστολή βιογραφικών
Η εταιρεία προσφέρει εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, ευκαιρίες για εκπαίδευση στον ρόλο, ελκυστικό πακέτο αποδοχών, επιπλέον ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εταιρικές εκπτώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας:  http://leroymerlinforms.applymycv.gr.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ

Πηγή: ethnos.gr

Μενού