Θέσεις Εργασίας στον ΟΤΕplus

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 250

ote-plusΝέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της η OTEplus ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Αναλυτικά η εταιρεία θα προσλάβει προσωπικό για τα εμπορικά καταστήματά της σε: Αγιο Νικόλαο Κρήτης, Ηγουμενίτσα, Λευκάδα, Ορεστιάδα, Σπάρτη και Χίο.

Αρμοδιότητες

Προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν τα εμπορικά καταστήματα της OTEplus σε Αγιο Νικόλαο Κρήτης, Ηγουμενίτσα, Λευκάδα, Ορεστιάδα, Σπάρτη και Χίο

Οι κάτοχοι της θέσης θα προΐστανται εμπορικού καταστήματος της ευθύνης τους, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία, την τήρηση των διαδικασιών και την εφαρμογή της εμπορικής πολιτικής, ενώ θα είναι υπεύθυνοι για την καθοδήγηση και εκπαίδευση της ομάδας με σκοπό την επίτευξη της στοχοθεσίας. Παράλληλα, θα έχουν την ευθύνη μεταφοράς της εταιρικής κουλτούρας στους εργαζομένους του καταστήματος, θα εντοπίζουν ανάγκες και θα επιλύουν προβλήματα, θα επιβλέπουν προκειμένου να γίνεται σωστή προώθηση προϊόντων-υπηρεσιών από τους εργαζόμενους του καταστήματος σε όλους τους πελάτες, θα φροντίζουν για την εξασφάλιση και την καλή λειτουργία του εξοπλισμού του καταστήματος και θα παρακολουθούν τον ανταγωνισμό στην περιοχή τους.

Απαραίτητα προσόντα

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τίτλο σπουδών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ), τριετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε πωλήσεις, γνώση προϊόντων Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών, τουλάχιστον έναν χρόνο εμπειρία σε διοίκηση ομάδας, άριστη γνώση MS Office (Word, Excel) και καλή γνώση αγγλικών. Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ενώ ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε Διοίκηση / Οικονομικά θα εκτιμηθεί. Αλλες απαιτούμενες ικανότητες είναι:

• Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη

• Εστίαση στην επίτευξη των στόχων (ποιοτικών & ποσοτικών)

• Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και επίλυσης προβλημάτων

• Ικανότητα διοίκησης ομάδας

• Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες

• Ομαδικό πνεύμα

Παροχές
Η εταιρεία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και νέες τεχνολογίες, μπόνους βάσει επίτευξης στόχων, πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προνομιακό πακέτο κινητής & σταθερής τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης, σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις θέσεις εργασίας της OTEplus μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας http://www.oteplus.gr

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στη Leroy Merlin
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος
Μενού