Θέσεις Εργασίας για Λογιστές στην 25η ΕΒΑ στην Αρχαία Κόρινθο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 153

assets-300x187Η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Αρχαίας Κορίνθου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου ΤΕ Λογιστή για την υλοποίηση του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου: «Στερέωση, αποκατάσταση, ανάδειξη και επανάχρηση Φρούριου Μπούρτζι στο Ναύπλιο» που υπάγεται στον άξονα προτεραιότητας «03 – Βελτίωση του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α., και το οποίο εκτελείται με αυτεπιστασία από την 25ης Ε.Β.Α., που εδρεύει στην Αρχαία Κόρινθο του νομού Κορινθίας, και συγκεκριμένα τους εξής, τόπο ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμό ατόμων:

1 ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: 25η ΕΒΑ, Αρχαία Κόρινθος, Τ.Κ. 20007- Κόρινθος, (τηλ. επικοινωνίας: 27410-31942 κα Κριεζή Κωνσταντίνα).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στη ΔΕΗ για υπάλληλοι γραφείου στη Διεύθυνση Πωλήσεων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στον κλάδο Πληροφορικής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Μενού