Θέσεις Εργασίας στον κλάδο Πληροφορικής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 152

PLHROFORIK;HΟ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων και Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σύμφωνα με τις αποφάσεις της συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 279/24-09-2014 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Ανοικτά Ψηφιακά Μαθήματα Χαροκοπείου Πανεπιστημίου» με MIS 374815 (Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση») και συγκεκριμένα στο υποέργο 1 της πράξης «Ανάπτυξη ψηφιακών μαθημάτων, υποστήριξη ιδρυματικής πλατφόρμας και άλλες δράσεις», που υλοποιείται με ιδία μέσα με τη σύμφωνη γνώμη του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση», ενδιαφέρεται να απασχολήσει έως και 4 άτομα ΠΕ Πληροφορικής – Επιστήμονες Πληροφορικής, με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένης χρονικής διάρκειας.

Αντικείμενο της Πρόσκλησης

Αναλυτικότερα στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η συνεργασία των ατόμων ΠΕ Πληροφορική – Επιστήμονες Πληροφορικής με σύμβαση έργου. Το αντικείμενο των υπηρεσιών αφορά την υποστήριξη και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων ψηφιακών ανοικτών μαθημάτων σύμφωνα με τις ελάχιστες προδιαγραφές αναρτημένα στην ιδρυματική πλατφόρμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και αντιστοιχεί σε 24,5 ανθρωπομήνες. Ο συνολικός αριθμός μαθημάτων ελάχιστων προδιαγραφών θα καθοριστεί με την υπογραφή της σύμβασης των ενδιαφερομένων

Ο συνολικός χρόνος απασχόλησης ανέρχεται από την υπογραφή των συμβάσεων έως και το τέλος του έργου (30/6/2015) (με δυνατότητα παράτασης ή/και ανανέωσης σε περίπτωση παράτασης του έργου).

Προϋποθέσεις Υποβολής – Προσόντα Υποψηφίων

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

  • Να είναι κάτοχοι πτυχίου ΠΕ Τμήματος Πληροφορικής ή αντίστοιχου Τμήματος.
  • Να έχουν αποδεδειγμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στον κα, Καραθάνου Ιωάννα, από 09:00π.μ. έως 13:00 μ.μ.-από Δευτέρα έως Παρασκευή- Ελ. Βενιζέλου 70, 17671 Καλλιθέα και στο τηλ. 210 9549265.

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Λογιστές στην 25η ΕΒΑ στην Αρχαία Κόρινθο
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας σε Εξαγωγική Εταιρία Τροφίμων στο Νομό Μαγνησίας
Μενού