Προσωπικό για τις εορταστικές εκδηλώσεις του επιθυμεί να προσλάβει ο Ζωολογικός Κήπος Edinburgh Zoo στην Ιρλανδία.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 131

zooΟ χώρος, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα προστασίας υπό εξαφάνιση ειδών, εκπαίδευσης και έρευνας στην Ευρώπη, λειτουργεί ήδη από το 1913 σε μια έκταση 82 εκταρίων και απέχει τρία χιλιόμετρα (δυτικά) από το κέντρο του Εδιμβούργου, ενώ συνεργάζεται με μια ευρεία γκάμα ευρωπαϊκών φορέων για τη διατήρηση απειλούμενων ειδών της πανίδας.

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ζητείται προσωπικό, το οποίο θα συμμετέχει στα εορταστικά events του χώρου και θα τα οργανώνει με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου τόσο μερικής όσο και πλήρους απασχόλησης. Τα καθήκοντα που θα κληθούν να αναλάβουν εκείνοι που θα επιλεγούν περιλαμβάνουν το σέρβις τροφίμων και ποτών, την οργάνωση των χώρων εκδηλώσεων και των δωματίων των εγκαταστάσεων, και την υποδοχή των εκατοντάδων επισκεπτών των χώρων.

Οσο για την αμοιβή των εργαζομένων υπολογίζεται στις τουλάχιστον 6,5 λίρες Αγγλίας ανά ώρα, αναλόγως της επαγγελματικής εμπειρίας τους, ενώ διπλασιάζεται για εργασία ανήμερα των εορτών. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, να είναι ευπαρουσίαστοι και να διαθέτουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία, ισχυρά προσωπικά κίνητρα που θα ωθήσουν την επαγγελματική τους αποδοτικότητά και τη δυνατότητα να εργάζονται υπό συνθήκες πίεσης.

Αιτήσεις
Η αποστολή βιογραφικών έχει ήδη ξεκινήσει, επομένως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αμέσως τα βιογραφικά σημειώματά τους στη διεύθυνση:

http://www.compasseventjobs.com/job_application.aspx?jobid=139145

Πηγή: proson.gr

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
1.000 Θέσεις Εργασίας για Ελεγκτές Εσόδων από τον Ιανουάριο
Προηγούμενο άρθρο
Πρακτική για 72 δικηγόρους σε ΣτΕ, Αρειο Πάγο και Ελεγκτικό Συνέδριο
Μενού